Kaikki blogit puheenaiheesta Arvostelu

Tuntematon sotilas (2017)

Nyt on sitten nähty tämäkin versio Tuntemattomasta. Henkilöstä riippuen tämä versio on joko paras filmatisointi tai sitten toiseksi paras. Mollbergin version kohtalona on tämän version jälkeen muuttua siitä ”huonommasta Tuntemattomasta” ”huonoimmaksi Tuntemattomaksi”. Ottamatta kantaa onko syynä keskimmäisen Tuntemattoman vähäiset televisioesitykset vaiko ensimmäisen version komea kattaus kotimaisen elokuvan kultakauden tähdillä, on ensimmäinen kotimaisen elokuvan klassikko ja tämä Louhimiehen versio sen toimiva päivitys.

Minäkö leffakriitikko?

Ehken sentään. Nykytermein voisin kuvata itseäni kokemusasiantuntijaksi elokuvien saralla tai innokkaaksi elokuvaharrastajaksi, joka haluaa syventää kokemustaan entisestään kirjoittamalla ajatuksiaan ylös ja vaihtamalla mielipiteitä toisten harrastajien kanssa. Onhan elokuva liikkuvan kuvan kuningaslaji, vaikka erityisesti nettitelkkari loistosarjoineen sitä kovaa haastaakin.

Euroviisut 2015: Finaali

Nyt ovat finaalin osallistujat kaikki tiedossa, joten voinkin viimeistellä viisuarvosteluni tältä vuodelta. Ensin siis arvioin suoraan finaaliin päässeet ja lopuksi jaan tietysti legendaariset viisupisteeni finalistien kesken! Suomea ei valitettavasti finaalissa ole, mutta kannattaa silti katsoa viisujen loppuhuipennus myös tänä vuonna: luvassa on taas suuria tunteita ja väriloistoa!

Australia

Euroviisut 2015: Semifinaali 2

Ja taas jatkuu! Arvostelin aiemmin ensimmäisen semifinaalin, nyt on luvassa toinen. Tässä semifinaalissa on vähemmän jännitettävää, koska tässä vaiheessa Suomenkin kohtalo on jo tiedossa. Pieni paljastus heti alkuun: kovin väkeviä vastustajia täältä ei taida löytyä, paitsi ehkä kahta lukuunottamatta. Mitkä ne maat ovat - lue ja ota selvää!

Liettua

Euroviisut 2015: Semifinaali 1

Voi Itävalta sentään! Taas on koittanut paras aika vuodesta: viisut ovat aivan nurkan takana! Tapani mukaan päätin jälleen arvioida vuoden viisut, joten tässä ensimmäinen semifinaali. Arvostelen kaikki kappaleet, kerron suosikkini ja arvaukseni läpimenijöistä. Kappaleet arvion esiintymisjärjestyksessä ja arviot perustuvat lähinnä kappaleisiin – harjoitusvideoista saa vähän esimakua myös lavaesiintymisestä.

Moldova

Koko kansan Jenni

Harvoin ilahdun viihdeuutisista niin paljon kuin tänä iltana. Sanalla sanoen häikäisevä Jenni Vartiainen on yksi Vain elämää -sarjan seuraavan kauden osallistujista. Tämän uutisen innoittamana päätin vihdoin kirjoittaa lyhyen ylistyksen Suomen johtavalle naisartistille ja arvioida, mitä Vartiaisen kappaleita sarjan kanssaosallistujat voisivat esittää.

Arvostelu: Euroviisut 2014 Finaali

Nyt Eurooppa odottaa jännittyneenä, miten lauantaina käy. Viisufinaalin osaanottajat ovat tiedossa. Vedonlyönti käy kiivaana. Tästä löydät vannoutuneen viisufanin pisteet finaaliin. 

Arvostelu: Euroviisut 2014

Eihän se olisi viisuviikko eikä mikään, jos en arvioisi euroviisuja! Nyt olen yhden semifinaalin verran myöhässä: alkuperäinen tarkoitukseni oli tehdä videoarvostelu, mutta se nyt jäi muiden kiireiden vuoksi tekemättä. Tehdään siis perinteistä kautta. Luepa tästä siis pitkänlinjan viisufanin arviot tämän vuoden karkeloista.

Julkaise syötteitä