*

Kaikki blogit puheenaiheesta Broilerin maksa

Maksapasteija

Reseptejäni seurannut voisi luulla, että tämä resepti on jatkokehitelty Maksasydänpaté, mutta näin ei ole. Kyllä minä siitäkin tein uusia versioita, mutta lähes julkaistuunkin tuli alle yhden oleva versionumero. Tämän reseptin esiaste oli munakas, jota lähdin valmistamaan lähinnä sillä ajatuksella, että jos ainekset hienontaa riittävän hyvin, ei ole niin väliä, mitä ne ovat.  Se oli myös riittävän kostea, että lopputulos sopi leivälle levitettäväksi.

Maksasydänpaté 0.9

Minulla on jo jonkin aikaa ollut aikomuksena kehittää jokin ruokaresepti sekä sydämestä että broilerin maksasta, jota voisi levittää tai leikata leivän päälle. Tässä ne ovat molemmat, mutta lopputulos ei ollut aivan sellainen, kuin ajattelin. Jauhelihaa on liikaa suhteessa sydämeen ja maksaan ja maku liian lihamurekemainen. Ihan hyvä ja kokeilu oli opettavainen. Joku voi jopa pitää tätä versiota juuri sopivana melko tavanomaisena.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä