Kaikki blogit puheenaiheesta Digitekniikka

Maksuseinään kolarointi

Tuleekohan se noin kerran päivässä. Ainakin muutama kerta viikossa. Olen Helsingin sanomien ja Suomen kuvalehden digitilaaja, mutta kun kaveri linkkaa kiinnostavaan juttuun, niin parin rivin jälkeen tulee ilmoitus Tilaajille. No, kun menen Helsingin sanomien mobiilisovellukseen, niin en enää löydä juttua. Voisi ehkä löytyä lehden hakukoneella, aiempien päivien numeroista, mutta ei välttämättä. Googlettamalla ehkä, mutta sitä kautta tulisi sama maksuseinä vastaan.

Teknologiavapaa oppiminen

Ns. kasvatustieteillä on ollut jo 35 vuotta mahdollisuus osoittaa, että digiteknologia yleisesti ottaen edistää oppimista ja että hyöty/panos on hyvä. Sellaista ei ole nähty ja kaikki merkit viittaavat siihen, että koulujen digiteknoistamisesta tulee kallis katastrofi.

Digitalisaatio murroksena on harhaa

Digitalisaatio murroksena  on nykypäivän harhainen uskonkappale. Sitä odotetaan kuin uskovaiset Jeesuksen tulemista. Mutta 

Aikuisten digidementia 1

Lasten digidementiasta on varoiteltu jo parisen vuotta. Nyt on herätty pohtimaan myös digitaalisen addiktion (DA) aikuisille tuottamia neurologisia ongelmia. Heikentynyt luovuus, masennus, todellisuuskuvan häiriintyminen:

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä