*

Kaikki blogit puheenaiheesta Feminismi

Mitä feminismin tulisi olla?

Nykyään kun feminismi tulee puheeksi, ihmiset jakautuvat hyvin voimakkaasti kahteen ryhmään. Ensimmäinen näistä ryhmistä on tietenkin kolmannen aallon vihreähiuksiset yli 150 kiloa painavat feminatsit, ja valkoiset ritarit, jotka puolustelevat heidän miesvihaansa suihinoton toivossa. Tämä ryhmä uskoo myytteihin, kuten raiskauskulttuuriin, siihen että naisen euro on tasan 83 senttiä ja jossain määrin jopa siihen, että naiset ovat automaattisesti arvokkaampia ihmisiä, kuin miehet.

Suhtaudumme transsukupuolisuuteen väärin

Oletan, että kaikki, jotka tätä lukevat, tietävät mitä "transsukupuolisuus" tarkoittaa. Kyseessä on ilmiö, jonka kritisoiminen herättää usein heti äärimmäisen negatiivisen reaktion. Jos kyseenalaistat asian, niin sinut leimataan heti vaikka ja miksi uskonnolliseksi fanaatikoksi.

Vähemmistöjen osallistumisesta mihinkään kilpailuihin

Minua alkavat vähitellen ottaa päähän erilaiset vähemmistöt, eivät siksi että he ovat vähemmistöjä, vaan siksi etteivät he osaa olla mitään muuta sen lisäksi. Eilen oli Euroviisujen finaalit ja olin jo hetken tyytyväinen että selkeästi homoseksuaalisuuteen ja ristiinpukeutumiseen olemuksellaan viittaava Conchita Wurst voitti, sillä hänen sijoittumisensa muuksi kuin voittajaksi olisi tulkittu suvaitsevaisemattomuuden merkiksi ja sitä kaahotusta ei jaksa kukaan kuunnella, minä ainakaan.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä