*

Miesten ongelmat

Mitä feminismin tulisi olla?

Nykyään kun feminismi tulee puheeksi, ihmiset jakautuvat hyvin voimakkaasti kahteen ryhmään. Ensimmäinen näistä ryhmistä on tietenkin kolmannen aallon vihreähiuksiset yli 150 kiloa painavat feminatsit, ja valkoiset ritarit, jotka puolustelevat heidän miesvihaansa suihinoton toivossa. Tämä ryhmä uskoo myytteihin, kuten raiskauskulttuuriin, siihen että naisen euro on tasan 83 senttiä ja jossain määrin jopa siihen, että naiset ovat automaattisesti arvokkaampia ihmisiä, kuin miehet.

Vesi vanhin voitehista... ja huonoin

 

Maratonjuoksijalle tuttu hiertymä ei ole ikinä miellyttävä juttu - oli hankintatapa sitten mikä tahansa. Sykevyö hankaa, geelivyö hankaa, rintaliivit (itse en käytä) hankaa, vaatteet hankaa ja kaikki mikä hikoaa hankaa. Sitten kun vielä pikkumustiin sattuu lirahtamaan tilkka pissaa niin se vasta hankaakin ja kirvelevä hiertymä meisselin nokassa on totta eikä toiveajattelua.

 

Suomi tänään

Internet on täynnä viisaita ihmisiä kuten minä. Joskus löytyy joku oletusarvosta poikkeava, mutta asiallinen keskustelu saa heidät huomaamaan erehdyksensä ja asia kuitataan kepeällä huumorilla. Useimmat ihmiset ovat nähneet vaivaa selvittääkseen asioita, koska netin aikana asioiden varmistaminen vie vain muutaman klikkauksen. Tutkimus- ja viranomaistietoa jota ennen piti hakea erillisellä pyynnöllä, on nykyisin saatavilla jokaisen ulottuvilla jolla vain on käytössään nettiyhteys.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä