Kaikki blogit puheenaiheesta SixNations

Skotlanti ja Ranska päättivät kierroksen komeasti

 

Laidlawn tekemät 22 pistettä siivittivät sunnuntaina SixNations-turnauksen toisen kierroksen päättäneessä ottelussa Skotlannin voittoon Ranskasta Murrayfieldissa. 

 

Kaikesta etukäteishehkutuksesta huolimatta joka kohdistui Englannin ja Walesin kohtaamiseen, viihdyttävin ja ainakin puolueettomin silmin katsottuna jännittävin oli  Skotlannin ja Ranskan välinen koitos sunnuntai-iltapäivänä.

 

Jäältä nurmelle, Sixnationsin toinen kierros alkoi

 

Japanin ja Ruotsin välinen jääkiekko-ottelu olympialaisissa muistutti taas kerran kuinka kivaa pelaaminen leikkiminen ja urheilu voivat olla. Peli oli viihdyttävä nopea ja tasainen. Ruotsi voitti niin kuin arvata saattoi mutta Japani näytti mitä se oikeasti tarkoittaa kun yritetään tehdä asiat niin hyvin kuin vain mahdollista. https://

Englanti kohtaa Walesin Twickenhamissa

 

 

Yksi urheilun suurista taistelupareista kohtaa toisensa ensi lauantaina Englannin kotistadionilla Länsi-Lontoossa.

Englanti - Wales on niitä pelejä joita ei tarvitse erikseen hehkuttaa paikallisille, koitos jonka molemmat haluavat voittaa millä tahansa tyylillä tai vaikka kuinka karmivalla tai brutaalilla pelisysteemillä. Katsojia ei ensimmäiseksi kiehdo hyväileekö pallonkäsittely silmää, erilaiset lajin hienoudet tai pysyykö pelisuunnitelma kasassa, katsojat haluavat metrejä, maaleja ja pisteitä - tärkeintä on voittaa naapuri.

Julkaise syötteitä