Kaikki blogit puheenaiheesta Youtube

Oppijoiden yhteisöt

Elämänkerrat ovat joskus varsin kiehtovia. Löysin TED:stä erään, joka jo nimensäkin puolesta tuntui sopivan minulle, The nerd's guide to learning everything online.  Kerään alle avainkohtia.

04:57

Oy Yleisötapahtuma Ab

Tämä blogaus on oman ajatuksen jatkoa Tubemyrskylle ja yritys puida hieman omia ajatuksiani yritysmaailman ja harrastustapahtumien yhteiseloon, hyvässä tai pahassa. Avaan aluksi kontekstina vähän omaa taustaa. Olen toiminut satojen eri kokoisten kulttuuri- ja harrastustapahtumien vapaaehtoishommissa n. 20 vuoden ajan, kattaen lähestulkoon joka tehtävän. Pienimmät tapahtumat ovat olleet yleensä kunnan toimijoiden järjestämiä muutaman kymmenen hengen tempauksia, suurimmat yhdistysvetoisia joissa uniikkien kävijöidenkin määrä on ollut viisinumeroinen.

Tehokas varoitus?

Tsekissä sijaitsevassa Mikulovissa juodaan paljon viiniä. Sen verran paljon, että siihen liittyy myös esteettisiä ongelmia. Hotelli Marcinčákin johtaja Petr Marcinčák kyllästyi niin kertakaikisesti julkisiin virtsaajiin, että teetti oheisen varoitustaulun: jos pissaat täällä sinusta tulee maailmankuulu.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä