*

Kaikki blogit puheenaiheesta Kissat

Olli ja Pipsa kasvavat

Olli ja Pipsa lähestyvät luovutusikää. Ehkä viikonlopuksi laitetaan ilmoitus nettiin. Pennut ovat kasvaneet Mairen hyvässä huollossa, eli emä Maire huolehtii tosi hyvin ja kun pentuja on vain kaksi ne saavat maitoa runsaasti.

Usein ne köllöttelevä tuolla vierasängyllä aivan pullukoina, kun ovat imeneet itsensä uhka täyteen Mairen mammua.

Pipsa on todella ärhäkän oloinen leikkiessään. Äsken katselin sen leikkiä eikä sitä voi nauramatta katsella. Sellaisia tiikerinloikkia ottaa ja leikkii hyvin itsekseen, mutta myös Ollin kanssa yhdessä.

Liian hämärää maalaamiseen

Hiukan lyhyeksi jää maalaamiset näin sydäntalvella. Kesällä ei ennätä niin on kai sitten pakko maalata hämyssä talvisin.

Hallahillan ja Millan taulu on menossa anopille joululahjaksi. Huomenissa pitää ennättää kehystämöön, jotta kaikki on sitten reilassa kun pukki tulee.

Aiheesta ulos, eli tein eli panin myös olutta tässä ja annoin nimeksi MIllan öl.

Millalla oli jo ennestään siideriä omissa nimissään, eli omenasiideri joka oli maustettu hieman vanilijalla sai nimekseen Millavanilja.

Kissa nukkuu sikeästi?

Kissat nukkuvat mielellään. Sanotaan että koirat nukkuvat vain koiran unta, mutta kissan uni on varmaan asteen verran sikeämpää. Kun kissaa silittää yllättäen niiden nukkuessa, sanovat vain yleensä kur ja aloittavat kehrätä.

Milla nukkui tuossa minun pedilläni niin sikeästi, että ei välittänyt vaikka otin useammankin kuvan. Hallahilla nukkui siinä aivan vieressä ja heräsi heti, joten en saanut siitä nukkuvaa kuvaa. Tarkoitus oli ottaakin yhteiskuva heti ensimmäiseksi, mutta kun Hallahilla heräsi ennen räpsähdystä ei siitä tullut oivaa kuvaa.

Esittelyssä Hallahilla

Hallahilla ensimmäinen, eli Maire-kissan ensimmäinen nahkaselkäinen teos. Kissanpennut ovat jo yli kaksi kuukautta vanhoja ja verhot saavat jo kovaa kyytiä.

Tänään on esittelyssä Hallahilla, joka on pennuista pienin, koska on ainoa tyttö. Hallahilla on myös tyypillinen kissatyttö, eli rauhallisesti ottaa velipoikien hyökkäykset vastaan eikä anna yhtään periksi, kuten kunnon feministin kuuluukin. 

 

Voi että ne ovat rumia

Kymmenen päivää ja silmät aukeavat. Ihmisillä ei kaikilla aukea silmät koskaan.

Mutta kissanpennut ovat niin suloisia;)

Ja kova kasvuvauhti niillä on. Ensimmäiset kaksi vuorokautta euivät tee muuta kuin syövät, ihmekös se sitten on, että kasvavat "silmissä"!

 

Kohta alkaa se leikkivaihe taitaa osua uudeksi vuodeksi, silloin ilotulituskin jää toiseksi, kun kolme reipasta kissan alkua laittaa verhota ja matot sykkyrälle.

 

Itsenäisyys ja kissat

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille.

 

Meillä Maire-kissa teki tai tekee parhaillaan pentuja. Ovat sitten vuoden päästä yhden vuoden, kun Suomi täyttää 100 vuotta.

Makke-kissan aamuhartaus

Makke-herra aina valmis hyvässä ja pahassa

Maken arvoa ei mitata voi rahassa

aamulla Makke tulee sisälle

tervehdys on myös tuotava isälle

siinä meditoidaan sitten kissan tarinat

kerrotaan myös yölliset narinat

paljon on asiaa kissan elämässä hyvästi

miettii Makke ja kehrää syvästi.

Rakastan kissojani

Olen kyllä kirjoittanut kissoistani aiemminkin. Kaikki alkoi siitä, kun löysin silloisen kaverini kanssa 5 kissanpentua erään talon raunioista.  Syötettiin niitä aamu- ja iltapäivisin. Sitten emo hylkäsi ne. Pakkohan oli ottaa ne kotiin.
Neljä heistä on nyt kissojen taivaassa. Joku idiootti myrkytti neljä heistä.
Sitten naapuri pyysi, että katsoisimme hieman hänen kissanpentujensa perään. Ja naapuri, 84 v. kuoli, joten  taas muonavahvuus  oli kolme kisua.

Kissat

Kissat ovat hurmaavat,

öisin aina kirmaavat,

silloin menee kaikki nurin,

mistä löydän niille kurin?

 

Laitoin ne kukkapenkkiin askalle,

tulivat heti sisään paskalle,

haju nousi koirien kuonoille,

silloin oppivat nekin tavoille huonoille.

 

Pakko oli muuttaa sääntöjä,

sisälle hieman vähemmän vääntöjä,

kakkikaa liljojen juurille,

näyttävät  kukatkin silloin suurille.

 

 

Hei, Kissan ystävät!

Tiedätte varmaan, että tänään on Kansainvälinen Kissan päivä! Oletteko juhlineet jo Kissa-lemmikin kanssa? Ystävättäreni Pietarista ainakin soitti ja kertoi, että heillä ovat jo olleet juhlat!

Muualla maailmassa on kunnioitettu Kissaa niin, että he ovat saaneet nimikkopäivän, mutta Suomessa se ei mahtunut kalenteriin.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä