Ravintolatilojen muokkaaminen #TotalEnclosure-illanviettoa varten

Huomio! Olen tarkoittanut tämän ideani toteutettavaksi enkä huumoriksi.

Ravintolayrittäjät ovat koronakriisin takia taloudellisissa vaikeuksissa. Monet henkilöt myös kärsivät kriisin takia fyysisen läheisyyden ja koskettamisen puutteesta. Tässä on ratkaisuehdotukseni ongelmaan. Ehdotan ravintoloiden muokkaamista koronaturvallisiin #TotalEnclosure-leikkeihin soveltuviksi.

Narikan sijasta asiakkaille olisi henkilökohtaiset pukukopit. Koppeihin jätettäisiin kengät, sellaiset vaatteet jotka eivät mahdu kumipukujen alle ja sellaiset korut ja muut esineet, jotka voisivat vahingoittaa kumipukua. Kopeissa laitettaisiin päähän sellaiset kaasunaamarit, joissa olisi vähintään P3-luokan hiukkassuodattimet sisäänhengitettävälle ilmalle ja myös pisarat ja suurimman osan aerosoleistakin suodattavat suodattimet uloshengitettävälle ilmalle. Niissä voisi olla myös venttiilillä varustettuja pillejä juomista varten. Kumipukuja voisi olla monen kokoisia, muotoisia ja värisiä, mutta niiden olisi oltava yhdessä naamarien kanssa kaiken peittäviä ja täysin vesi- ja kaasutiiviitä. Naamareitakin voisi olla monen muotoisia ja värisiä. Läpinäkyviäkin naamareita voisi olla saatavilla. Turvallisuussyistä alkoholia ei ehkä ole hyvä olla tarjolla. Pukukopeissa voisi olla sellainen järjestelmä, joka estäisi oven avaamisen sisätiloihin, mikäli asiakkaan uloshengitysilmassa on alkoholia. Siitä olisi tietenkin etukäteen tiedotettava. Asiakkaat menisivät kopeista desinfiointisuihkun kautta yhteiseen tilaan. Siellä ei pidettäisi sellaisia ruokailuvälineitä tai muita sellaisia esineitä, jotka saattavat vahingoittaa kumipukuja. Kiinteiden ruokien syöminen naamari päässä ei ole käytännössä muutenkaan mahdollista. Kalusteina olisi penkkien, tuolien, sohvien, pöytien ja tanssilattian lisäksi myös kylmää vettä ja mahdollisesti desinfiointiainetta sisältävä allas ja sellaisia BDSM-välineitä, jotka eivät vahingoita kumia. Kylmävesialtaassa voisi jäähdytellä, mikä on hikoilun välttämiseksi tarpeellista siksi, että kumipuvut eivät päästä hikeä haihtumaan. Käyttäytymissäännöistä tärkein olisi, ettei naamaria eikä kumipukua saa riisua. Muuten mallia voisi sääntöjä varten ottaa halibileiden, perinteisten lavatanssien tai vaikka kinky-bileiden käytösetiketeistä. Sääntöjen olisi kuitenkin oltava kirjoitettuna ja selkeitä ja asiakkaiden olisi niihin myös etukäteen tutustuttava. Henkilökunnan olisi myös käytettävä suojavarusteita.

Pois lähtiessä asiakkaat menisivät desinfiointisuihkun kautta henkilökohtaisiin koppeihinsa ja jättäisivät niihin lainaamansa kumipuvut ja naamarit. Henkilökohtaiset pukukopit desinfioitaisiin eri asiakkaiden välillä. Myös heidän käyttämät naamarit ja puvut desinfioitaisiin perusteellisesti. Koronavirukset tai mitkään muutkaan taudinaiheuttajat eivät tartu kaasutiiviin kumipuvun läpi. Oikein käytettynä tietynlaisen suojapuvun kanssa oikeanlaiset naamarit suojaavat lähes täydellisesti hengitystieinfektioilta. Pukujen ja naamarien pukeminen niin, ettei niiden pinta saastu ja niiden riisuminen niin, ettei altistuta niiden pintaan tarttuneelle lialle, on vaikeaa, mutta se ei haittaa, jos ne pukemisen jälkeen ja ennen riisumista pestään tai desinfioidaan pinnalta. Kun on kunnon suojavarusteet ja niitä käytetään oikein, niin turvavälejä ei tarvitse pitää ja voidaan koskettaakin toisia ihmisiä ilman hengitystieinfektioiden tai muidenkaan infektioiden tarttumisen vaaraa. Vaikka ravintolayrittäjät eivät saisi tällaisessa toiminnassa paljoa tuloja juomien ja ruokien myynnistä, niin voidaan kuitenkin periä pääsymaksuja.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu