Jäsenkysely. Olemmeko Me valmiit osallistumaan hallitusneuvotteluihin?

Jäsenkysely.

 

Olemmeko Me, Aki Hummasti, valmiit osallistumaan Antti Rinteen luotsaamiin hallitusneuvotteluihin, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät ja alla listatut kirjaukset tulevat täysimääräisinä hallitusohjelmaan?

 

1. Kynnyskysymys. Suomalainen pitkän- ja keskipitkän matkan juoksu palautetaan sille paikalle, mille se kansakuntien välisessä vertailussa kuuluu. Olympialaiselle näyttämölle ja arvokisojen mitalikorokkeelle. Kaikki hallitusohjelmaan tulevat kirjaukset ovat alisteisia tälle kynnyskysymykselle. Tässä yhteydessä keski- ja pitkiksi matkoiksi lasketaan kaikki rata- ja maantie juoksumatkat 800m:stä maratoniin, sillä poikkeuksella, että myös 400m aitajuoksu lasketaan keskipitkiin matkoihin, mikäli Oskari Mörö on motivoitunut jatkamaan uraansa ja terveystilanne sen sallii. Myös 50km kävely lasketaan tässä yhtedessä, niin kauan kuin se arvokisaohjelmassa säilyy.

 

2. Tulevaisuusinvestoinnit. Suomi on palautettava juoksumatkojen mitalisijoille em-kisoissa viimeistään 2022 ja olympialaisissa 2028. Maastohiihdossa kansakunnan on tavoiteltava norjalaisten ohittamista arvokisojen mitalitaulukossa. Tulevaisuuteen investoidaan kymmenkertaistamalla liikunnan ja huippu-urheilun resurssit. Lisäksi lahjakkaat ja potentiaaliset henkilöt palkataan harjoittelemaan ja valmistautumaan täydellä valtion stipendillä. Tasa-arvon nimissä, urheilijoita pyritään etsimään yhtä kiihkeästi molemmista(oletetuista) sukupuolista Esimerkkeinä voivat toimia: Topi Raitanen, Alisa Vainio, Sandra Eriksson, Anne-Mari Hyryläinen, Aku Partanen ja Camilla Richardsson. Anita Korva ja Miska Poikkimäki.

 

3. Suomi sitoutuu ilmastonmuutoksen torjuntaan, jotta lumivarmuus laduilla säilyy koko maassa. Viime talvena koettu tilanne, jossa hiihtoladut olivat jouluna Espoossa paremmassa kunnossa kuin Kuusamossa, on ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta täysin kestämätön. Lisäksi lumivarmuutta parannetaan korottamalla liikuntapaikkamäärärahoja, painopisteenä lumien varastoinnin mahdollistaminen ja lumetustekniikoiden kehittäminen jokaisessa yli 20 000 asukkaan kaupungissa. Lisäksi liikuntapaikkahenkilöstön työelämää parannetaan koulutuksella ja motivoinnilla. Tavoitteena on täydellinen hiihtomahdollisuuksien tasa-arvo maassa. Jokaiseen kaupunkiin ja kuntaan on saatava yhtä ammattaitaitoinen latujen huoltohenkilöstö kuin Espoossa ja Vantaalla.

 

4. Koulutuspolitiikka. Koulukyydit lakkautetaan koko maassa kaikilta henkilöiltä, joiden koulumatka on alle kaksitoista kilometriä, niille henkilöille joiden koulumatka on yli viisi kilometriä valtio subventoi polkupyörän(vaihteita ei tarvita). Lisäksi. Jokaisena koulupäivänä aamupäivisin on jokaisessa Suomen koulussa ohjelmassa vähintään yksi tunti matalatehoista liikuntaa, paitsi ei perjantaina. Perjantai-iltapäivisin ohjelmassa on vauhtileikittely.

 

5. Maahanmuuttopolitiikka. Mikäli muutaman vuoden takainen Euroopan ylittävä kansainvaellus toistuu. Rajat suljetaan turvapaikanhakijoilta ja nuorille maahantulijoille järjestetään karsinnat. Tornioon, Turkuun ja Helsinkiin järjestetään urheilukenttä, jossa maahantulijat karsitaan. Karsintana voidaan käyttää esimerkiksi Cooperin testiä tai 5000m juoksua. Maahan pääsyyn oikeuttaa n. 2800-3800n tulos Cooperin testissä, riippuen iästä ja sukupuolesta. Valtioneuvoston kanslia konsultoi SUL:a tarkempien karsintarajojen määrittämiseksi. Karsinnan läpäisseet turvapaikanhakijat sijoitetaan erillisiin perustettaviin valmennuskeskuksiin, ympäri Suomea.

 

6. Humanitäärinen maahanmuutto. Humanitäärinen maahanmuutto organisoidaan uudelleen. Suomi pyrkii pääsääntöisesti valitsemaan humanitäärisen maahanmuuton perusteella henkilöitä Afrikan-Sarven alueelta, erityisen tervetulleita ovat Kenialaiset ja Etiopialaiset, esim. Keniaan Eldoretin ylängölle ja Etiopiaan Sulutaniin perustetaan värväyskeskukset, otollisen aineksen hankkimiseksi.

 

7. Terveydenhuolto. Tilanne on täysin kestämätön. Suomalainen lääketiede on pudonnut kansainvälisen kehityksen kyydistä. Erityisesti on pudonnut suomalainen urheilulääketiede. Suomalainen urheilulääketiede palautetaan sinne samalle maailman huipputasolle, jolla se oli vielä 70-luvulla. Tähän tarvitaan voimakasta resurssien uudelleenkohdentamista koko lääketieteen saralla, sekä lisäresursointia urheilulääketieteen.

 

8. Sisäinen turvallisuus ja oikeuspolitiikka. Supon painopistealueita muutetaan ja tehtävät organisoidaan uudelleen. Jatkossa Supon tehtävinä ovat kerätä todisteet siitä että Suomi(ja suomalaiset suurhiihtäjät) joutui Norjalaisten masinoiman kansainvälisen salaliiton uhriksi 2001 Lahden kotikisoissa. Lisäksi Supon tehtävänä on kerätä ja julkaista todisteet norjalaisten vuosikymmeniä kestäneestä systemaattisesta dopingaineiden käytöstä.

 

9. Turvallisuuspolitiikka. Suomi ei liity Natoon. Ei ainakaan niin kauan, kuin Norja on Naton jäsenmaa. Natolta aletaan vaatia Norjan välitöntä erottamista puolustusliitosta, valtio tilaa joltakin kyseisen kansakunnan rikoksiin syvällisesti perehtyneeltä henkilöltä(esimerkiksi Jari Porttila) kattavan selvityksen Norjan rikoksista, joka toimitetaan sekä Pentagoniin että Naton päämajaan Belgiaan.

AkiHummasti

Perhokalastaja, luolasukeltaja, penkkiurheilija.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu