TheHamppuCoin of Finland & KKryGoesHemp

KKryGoesHemp – Aktivistit Asialla!

www.KKryGoesHemp.com on some-sarja Viron ja Suomen hampputeollisuudesta ja lohkoketjuista (Bitcoin, Blockchain).

KKryGoesHemp ep01 ”NYT VITUTTAA” (https://youtu.be/Hsnuz6bDZdk) Yle pisti vereni kiehumaan, päätin ryhtyä tuumasta toimeen, vanhana Hamppuaktivistina, nykyisenä Kryptoaktivistina.

KKryGoesHemp ep02 ”TRE-LIHULA” (https://youtu.be/o9cby9LLnJg) Matkaamme viroon tutustumaan laillisen hampun (<0,2% THC kuituhamppu ja CBD) Suomen ensimmäisen Hamppumiehen (Kanepmees), paljon vääryyttä ja kuraa niskaansa saaneen, Timo Haaran opastuksella. Ja selvitämme miten kevytkannabis-hommat Virossa toimii.

KKryGoesHemp ep03 ”LIHULA” (https://youtu.be/KZv_Z0tTeLk) Järkytyneenä Timon Maahantulokiellosta, kierrämme kylää Timon etäturistiopastuksella. Tutustun Timoa koskeviin poliisin tutkintapöytäkirjoihin, hamppukasveista tullin ja poliisin tekemiin (ja tekemättömiin) pitoisuustutkimuksiin, sekä Timon huudeille. Lisäksi koitamme tutustua Lihulan (Läänemaa, Viro) turistinähtävyyksiin, sekä Lihulan kauniisiin maisemiin

Sarja tulee jatkumaan toivottavasti kevääseen, vaihtelevasti parin viikon välein.

t.Aki Ylinen/Kryptokeskus ry aki(at)KKrygoeshemp.com

TheHamppuCoin (THCFI)

 

THCFI on Suomen hampputeollisuuteen luotu, FIMK:n lohkoketjussa toimiva assetti. Assetin hinta pyritään sitomaan reaalitalouteen, sitomalla se keräilyyn tarkoitettuihin erikoissiemeniin.

1THCFI = 1kpl erikois-CBD-Siemen

1THCFI = 1€

1e/1kpl erikois-CBD-siemen

Valuutan lompakkona toimii Lompsa.com

Assetin löydät täältä: https://lompsa.com/#/assets/fim/16936580613384054511/trade

Kauppiaille lähetettävä viesti/sähköposti:

Hei!

Ollaan sellaista SoMe-sarjaa tehty ja pitkään nyt tekemässäkin (varmaan 6kk) jossa tutkimme hampputeollisuutta Suomessa ja Virossa. Somesarja on KKryGoesHemp.com.

Me ollaan yhdistetty voimiamme mm. Hempaattinen Oy:n, Timo Haaran ja Kryptokeskuksen proffien sekä tutkijoiden kera kehittääksemme Hampputeollisuuteen ja sen reaalituotteisiin (aluksi Timon jalostamiin siemeniin) sidottua Kryptovaluuttaa (THCFI), sekä lohkoketjupohjaista Seedtrackingiä FIMKrypton tekniikkaa käyttäen.

FIMK.fi löytyy lisätietoa Lohkoketjusta (Suomen ensimmäinen ja jo vuodesta 2014 pyörinyt), ja Lompsa.com on Lompakon sivusto.

Homma toimisi käytännässä niin, että kun joku ostaa THCFI:lla jotain tuotetta kaupastanne, saa hän muutaman THCFI-coinin kupongilla mukaansa kaupanpäällisiksi, ja jos kauppanne/kauppiaanne tahtoo realisoida THCFI-kassaansa, voimme lunastaa (Takaisinostaa) niitä sopivaa lunastustapaa (Kryptoshowlla tai Timon siemenillä nyt aluksi (siemenet erikoiserää ja keräilykappaleita (hinta 1e/siemen tai 1THCFI/siemen) käyttäen.

Herättikö kiinnostusta?
Minulle voi soittaa arkisin klo 10-24.

Terveisin,
Aki Ylinen/Arvoke Oy&Kryptokeskus ry
aki.ylinen@kkrygoeshemp.com
 +358465223616

Kuinka Hankin THCFI-valuuttaa?

  • Kysy lähimmästä Hampputuotteita myyvästä liikkeestä.
  • Osta Hamppumies-tuotteita
  • Osta henkilöltä jolla niitä on
  • Osta HEATwallet.com:sta Bitcoineilla FIMK:iä ja osta Lompsa.com:ssa FIMK:llä THCFI-valuuttaa.
  • Tee työtä ja tienaa assettia
  • Ota Yhteyttä!! aki.ylinen@kkrygoeshemp.com tai timo.haara@kkrygoeshemp.com
0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu