Pippurinen kylä Lohjalla

Ikkalassa tapahtuu. Tänään klo 18 on lasten olympialaiset. Tänä keväänä kyläläiset rakentavat luontopolkua Kotojärven ympärille, kokoontuvat parina päivänä viikossa harjoittelemaan kesäteatteria jne. Nyt myös valmistellaan Lohjan kylien välistä sählyturnausta, joka pidetään Ikkalan koululla 8.6.

Tässä kesäkauden kalenteri: 

Kesäkuu

  • 8.6. klo 13 Lohjan kylien välinen sählyturnaus Ikkalan koululla (Avoimet kylät -tapahtuma)
  • Kesänäytelmä Äiti äkäinen, esitykset 2.6., 5.6., 9.6. ja 12.6.2019
  • 29.6. kylätanssit Kokin navetassa

Heinäkuu

  • 4.7. klo 17 yhteislauluilta Kokin navetassa
  • Kesäretki Tytyrin kaivokseen (?)
  • Onkitapahtuma & -kilpailu Kotojärvellä

Elokuu

  • 17.8 klo 11 – 15 Ikkalan Elopäivä

Jos haluat pysyä kärryillä siitä mitä tässä pippurisessa kylässä tapahtuu, niin käy ihmeessä Ikkalan kyläyhdistyksen kotisivuilla lukemassa. 

Tervetuloa Ikkalaan!

 

 

 

amgs

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja. Kuntavaaleissa 2017 sain 112 äänellä SDP:n ensimmäinen varasijan Lohjalla. Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen Lohjan vammaisneuvoston jäsen Ahonpään ja Karisjärven työväenyhdistyksen varapuheenjohtaja Ikkalan kyläyhistyksen sihteeri Kotisivu: <a href="http://anasorainen.blogspot.fi/" title="http://anasorainen.blogspot.fi/">http://anasorainen.blogspot.fi/</a> tai <a href="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/" title="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/">https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu