Aki Kaurismäki ja Paula Oinonen lahjoittivat aarniometsän Ikkalasta

Keuraanmäki.

Luin Ylen sivuilta, että Aki Kaurismäki ja hänen vaimonsa Paula Oinonen ovat lahjoittaneet aarniometsän Luonnonperintösäätiölle. Keuraanmäki on koko maassa toimivan Luonnonperintösäätiön 92. suojelualue ja kolmas suojeltu metsäalue Uudellamaalla.

Ylen uutisissa sanotaan, että metsä sijaitsee Pusulassa. Jos halutaan ollaa tarkkoja, niin metsä sijaitsee Ikkalassa. Juuri Lohjan ja Karkkilan rajalla.

Minusta tämä on hyvä uutinen paitsi luonnon ja aarniometsien tulevaisuuden kannalta, myös pienen Ikkalan kylän näkökulmasta. Ikkalalaiset ovat tänä keväänä alkaneet rakentamaan luontopolkua upean Kotojärven ympärille. Kotojärvi sijaitsee saman tien varrella ja vain muutaman kilometrin päässä tästä aarniometsästä.

Hyvistä asioista kannattaa kertoa ja siksi kirjoitin tästä aiheesta espanjaksi: Un bosque virgen de regalo

Hyvää Juhannusta kaikille lukijoille!

amgs

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja. Kuntavaaleissa 2017 sain 112 äänellä SDP:n ensimmäinen varasijan Lohjalla. Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen Lohjan vammaisneuvoston jäsen Ahonpään ja Karisjärven työväenyhdistyksen varapuheenjohtaja Ikkalan kyläyhistyksen sihteeri Kotisivu: <a href="http://anasorainen.blogspot.fi/" title="http://anasorainen.blogspot.fi/">http://anasorainen.blogspot.fi/</a> tai <a href="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/" title="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/">https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu