Karkkilan Myllykoski

Karjaanjoen Myllykoski.

Suomessa on paljon koskia, ja moni niistä koskista on nimeltään Myllykoski. Heti tuli mieleen Nurmijärven upea Myllykoski. Olen vuosia sitten käynyt ihailemassa sitä.

Muutama päivä sitten kävin vihdoin katsomassa erästä toista Myllykoskea.  Tämä upea luonnonoikku sijaitsee vain muutaman askeleen päässä Karkkilan pääkadulta. Juuri nyt kosken vesi on hyvin matalalla, mutta näkemisen arvoinen se silti oli. Myllykoskea voi ihailla puusillalta, tai läheiseltä penkiltä jolla voi samalla syödä eväitä.

Paikka on siisti ja viihtyisä, mutta jos jossakin olisi parantamisen varaa, se on se, että kävelyreitti jokea pitkin saisi jatkua. Vaatimaton ehdotus karkkilalaisille olisi se, että tehtäisiin vaikkapa talkkootöitä ja raivattaisiin risuja, jotta päästäisiin kävelemään pidemmälle. Toki kaupunkikin voisi ottaa tästä kopin. Luotopolku upeissa puitteissa kannustaa ihmisiä liikkumaan, ja liikkuminen on panostus hyvinvointiin.

Jos et ole vielä käyneet Karkkilan Myllykoskea katsomassa, suosittelen sitä. Ota eväskori ja reipasta mieltä mukaan. Muuta ei tarvita. 

https://.be

Kuinka monta Myllykoskea Suomessa on? (En tarkoita sukunimeä)

Espanjaksi: Myllykoski, el rápido de Karkkila

amgs

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja. Kuntavaaleissa 2017 sain 112 äänellä SDP:n ensimmäinen varasijan Lohjalla. Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen Lohjan vammaisneuvoston jäsen Ahonpään ja Karisjärven työväenyhdistyksen varapuheenjohtaja Ikkalan kyläyhistyksen sihteeri Kotisivu: <a href="http://anasorainen.blogspot.fi/" title="http://anasorainen.blogspot.fi/">http://anasorainen.blogspot.fi/</a> tai <a href="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/" title="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/">https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu