Hirven vasa

Hirven vasa

Tänään kävellessäni tutussa ikkalalaisessa metsässä eteeni ilmestyi yhtäkkiä jotakin ennennäkemätöntä: pieni hirvenvasa nukkumassa. Perännyin heti ja lähdin äkkiä pois.

Hirviäiti oli varmasti lähellä ja näki minut. Metsässä ei ole koskaan yksin. Aina löytyy jokin silmäpari joka tarkkailee sinua.Tuossa tilanteessa ei voi jäädä odottamaan, että vasan pää kääntyisi.

Ilman muuta tämä oli ikimuistoinen mutta myös jännittävä hetki suomalaisessa luonnossa. On sanomatta selvää, että tuollaiset elämykset saavat innostumaan nykyistäkin enemmän luonnosta. <3

Iloista vappua teillekin!

amgs
Sitoutumaton Lohja

Puoluepoliittisesti sitoutumaton valtuutettu (2021-2025). Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2020 sain 141 ääntä. Kiitos!
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Toimittajat ilman rajoja -järjestön jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu