Hyvää vappua kaikille!

Ei ole vappua ilman simaa

Elämme historiallista aikaa, ja myös tämä vappu on historiallinen. Tässä samalla kun kirjoitan odotan Havis Amandan virtuaalilakitusta! Vuosi sitten sellainen ei olisi edes tullut mieleen.

Vuosi sitten keskusteltiin siitä, että Manta pitäisi suojata. Tänä vappuna siitä ei tarvitse keskustella, koska ihmisten turvaamiseksi Manta on aidattuna ja turvassa.

Helsingin kaupungilla on hyvä vappuohjelma, mutta myös monilla muilla tahoilla on erilaisia virtuaalivappujuhlia.

Hyvää vappua kaikille!

Jos haluat lukea espanjaksi, tässä tämä: Primero de Mayo en una Finlandia confinada

amgs

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja. Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta. Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä. Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen Lohjan vammaisneuvoston jäsen Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen Kotisivu: <a href="http://anasorainen.blogspot.fi/" title="http://anasorainen.blogspot.fi/">http://anasorainen.blogspot.fi/</a> tai <a href="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/" title="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/">https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu