Ikkalan luontopolulla

Auringonlasku Kotojärvellä

Tänään oli kaunis joulukuinen päivä, joten päätin lähteä kiertämään Ikkalan luontopolkua. Luontopolun pituus on 2,7 kilometriä. Lähdin Kotojärven uimarannalta, ja heti piti kiivetä kalliolle. Se käy helposti, koska talkoolaiset ovat jo rakentaneet portaita ja kaiteita.

Ikkalan Kotojärven uimaranta

Polku kallion jälkeen oli märkä, onhan syksyllä satanut paljon. Pitkospuut ja sillan ovat tarpeen. Paikottain on tosi mutaista ja siksi oikaisin monessa paikassa metsän kautta. Näin sieniä, puolukoita ja mustikan varpuja, jylhän Kotorjärven maisemat ja upean auringonlaskun.

Luontopolun varrella on linnunpönttöjä, jotka on saatu lahjoituksena

Ikkalan kyläyhdistys rakentaa luontopolkua Kotojärven ympärille, kuten olen aiemmin kertonut. Työt ovat nyt talvitauolla ja tarkoitus on jatkaa keväällä.

Espanjaksi: Paseo en el sendero de Ikkala

amgs

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja. Kuntavaaleissa 2017 sain 112 äänellä SDP:n ensimmäinen varasijan Lohjalla. Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen Lohjan vammaisneuvoston jäsen Ikkalan kyläyhistyksen sihteeri Kotisivu: <a href="http://anasorainen.blogspot.fi/" title="http://anasorainen.blogspot.fi/">http://anasorainen.blogspot.fi/</a> tai <a href="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/" title="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/">https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu