Ikkalan maagisissa talvimaisemissa

Luonto on yksi parhaista asioista Suomessa ja se, että voi rauhassa olla luonnon keskellä. Luonnossa liikkuminen rauhassa ei ole itsestäänselvä asia ulkomailla.

Ikkalan luontopolulla mietin ympäröivässä talvikauneudessa ja rauhassa miten ihanaa on se, että välillä vain veden solina, tai katkenut oksa lumen painosta tai tikan rummutus rikkoo hiljaisuutta ja rauhaa. Pähkinäpensaat muodostavaat kaarisiltoja jotka lumisessa maisemassa ovat hyvin koristeellisia ja kävelessä niiden alla tuntee itsensä etuoikeutetuksi.

Luonto yllättää aina. Maaseudulla ei edes tarvitse mennä syvälle metsään löytäkseen luonnon kauneutta. Eläimet tulevat pihoillekin. Ulkomailla asuva kaverini kysyi, ettenkö pelkää liikkua luonnossa. Pelkkään enemmän olla ilkeiden ihmisten parissa.

Pikkuvarpuset

Kamera on hyvä retkikaveri. Ilo ei olisi niin suuri, ellei voisi jakaa sitä muiden kanssa. Luminen maisema puhdistaa mieltäkin.

 

Espanjaksi: En la magia de la nieve

0
amgs
Sitoutumaton Lohja

Puoluepoliittisesti sitoutumaton valtuutettu (2021-2025). Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä.
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Toimittajat ilman rajoja -järjestön jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu