Karkkilan Myllykoski talvella

Karkkilan Myllykoski

Kävin aamulla kävelemässä Karkkila Myllykosken ympäristössä. Siellä on nykyisin siisti luontopolku. Kiitos siitä karkkilalaisille!

Tehdasalue

Kaksi vuotta sitten kirjoitin Myllykoskesta ja laitoin valokuvia. Silloin oli kesä ja se näytti erilaiselta. Nyt koski on osittain jäättynyt ja samoin ympärillä olevissa puissa on lunta ja jäitä.

Valokuvat eivät tee oikeutta sille

Tänään siellä oli yksi koskikara. Ihme lintu, joka ilmestyi ihan kuin se olisi syntynyt jääkylmästä vedestä. Hieno yllätys!

Koskikara

Tämä upea koski sijaitsee vain muutaman askeleen päässä Karkkilan pääkadulta. Karkkilan keskustan tuntumassa on myös pari muuta koskea: Kivistön koski ja Karkkilan koski.

 

Si quieres leer en español, ve a: El rápido Myllykoski en invierno

+1
amgs
Sitoutumaton Lohja

Puoluepoliittisesti sitoutumaton valtuutettu (2021-2025). Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä.
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Toimittajat ilman rajoja -järjestön jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu