Katoavaa talvista luonnonkauneutta vangitsemassa

Limbo

Yksi voimakas tuulen puhallus riittää poistamaan ympärillä olevaa luonnonkauneutta. Siltä varalta, että huomenna lumisateen jättämiä pitsikkäitä ja upeita maisemia ei enää ole, ja myös siltä varalta, että sitten kun nämä lumet sulavat, emme näe enää talvisia maisemia tänä talvenä, päätin kävellä ja kuvata.

Ikkalan luontopolku
Pariskunta
Hento ja kaunis

 

Kävellessään ei tiedä, mitä tulee vastaan. Joku voisi ajatella, että samat puut ovat siinä, mutta puiden oksissakin vuodenajat vaihtuvat ja elämä muuttuu. Tänään pihapuussa voi olla tiaisia ja hetken kuluttua viherpeippo, käpytikka tai varis.

Varis
Mustarastas tarkkailee
Palokärki

+6
amgs
Sitoutumaton Lohja

Puoluepoliittisesti sitoutumaton valtuutettu (2021-2025). Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä.
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Toimittajat ilman rajoja -järjestön jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu