Kaunis talvinen sunnuntai

Ikkalan Kotojärvi, Lohjalla

Tämä päivä on kaunis omalla tavalla. Maisema on talvinen, yhtä talvinen kuin eilen, mutta erilainen. Auringonvalo on himmeää.

Painava kuorma

Luonnon keskellä mietin, että on sellaisia asioita, joita ei ihminen pysty rahalla ostamaan, mutta ovat todella kallisarvoisia. Kuten se, että seisot lumihangessa hiljaa luonnonkauneuden ympäröimänä, ja yrität kunnella, onko eläimiä lähelläsi. Käännät päättäsi vaikkapa puiden korkeudelle ja siellä komeilee yksi maailman kaunneimmista olennoista, eli punatulkkuparvi. Se palkitsee ja saa unohtamaan, että on kylmä.

Punatulkut

Tuli mieleen joulusatukirja pojasta, jonka makuuhuoneen ikkunan vieressä olevaan omenapuuhun ilmestyi punatulkkuja. Poika luuli aluksi, että olivat punaisia omenoita.

Tiaiset

Toistan, että kun lähdet luontoon kävelemään, et tiedä mitä eteen tulee. Sinun pitää olla kärsivällinen, hiljainen ja tarkkavainen. Kamera ja hyvä objektiivi ovat vain plussaa.

Kaunis! <3

En español: Un hermoso domingo de invierno

0
amgs
Sitoutumaton Lohja

Puoluepoliittisesti sitoutumaton valtuutettu (2021-2025). Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä.
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Toimittajat ilman rajoja -järjestön jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu