Kesä saapuu Ikkalan luontopolulle

Lemmikki

Ikkalan luontopolku on lyhyt, noin 4 kilometrin pituinen. Maasto matkan varrella on hyvin vaihtelevaa, ja joka kerta kun käyn siellä patikoimassa, näen jotakin erilaista ja opin jotakin uutta. On mukava huomata, kuinka kesä valtaa maisemat.

Kotkansiipi

Vesikasvit nousevat järven pinnalle, kukat kukkivat, ötökät kilpailevat parhoista paikoista, ja linnunpöntöistä kantautuu jo uuden elämän ääniä.

Raate on kaunis ja iso vesikasvi ja sitä on käytetty lääkerohtona mm. vatsa- ja ihovaivoihin

 

Olisiko kirjosieppo?

Luonnonrauha rentouttaa.

Espanjaksi: Signos del verano en el sendero de Ikkala

amgs

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja. Kuntavaaleissa 2017 sain 112 äänellä SDP:n ensimmäinen varasijan Lohjalla. Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen Lohjan vammaisneuvoston jäsen Ikkalan kyläyhistyksen sihteeri Kotisivu: <a href="http://anasorainen.blogspot.fi/" title="http://anasorainen.blogspot.fi/">http://anasorainen.blogspot.fi/</a> tai <a href="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/" title="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/">https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu