Kukkafocaccioista paras

Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin perheen kukkafocaccia

Kolme päivää sitten julistin leikkimielisen kukkafocaccian kilpailu avatuksi. Lupasin, että tänään äitienpäivän aattona kertoisin kilpailun tuloksista.

Ääniä annettiin yhteensä 12, 11 Facebookin seinälläni ja yksi Vapaavuoron blogissa.

Kilpailuun osallistui 4 focaccia, 3 valokuvaa löytyi Facebookin kaveriverkostani ja yksi focaccioista on meidän. Pyysin jokaiselta lupaa kuvan julkaisemiseksi. Tekijöiden nimien julkaiseminen olisi mahdollisesti vaikuttanut tuloksiin, enkä siksi paljastanut niitä.

Voittajafocaccia on runsas, värikäs, aurinkoinen ja sai 8 ääntä. Se on europarlamentaarikko Miapetra Kumplua-Natrin perheen tekemä. Onnea Mipelle ja perheelle!

Kakkoseksi tullut focaccia on kuin kesäinen kukkaniitty tai maljakosta karannut kukkakimppu. Kukkafocaccia on kansanedustaja Pia Lohikosken omin kätösin tekemä. Tämä focaccia sai 2 ääntä. Onnea Pialle taitavasta tuloksesta!

Vasemmistoliiton kansanedustaja Pia Lohikosken kukkafocaccia

Pian kukkafocaccian kuvan kommenteissa oli yksi kahdesta kolmanneksi tullut focaccian valokuva. Kukkafocaccia houkutteli kirjavuudella yhtä äänestäjä. Focaccia on Tiina Ahlforsin tekemä. Onnea Tiinalle iloisesta focacciasta!

Tiina Ahlforsin kukkafocaccia

Toinen kolmanneksi tullut focaccia on meidän perheen tekemä. Se on enemmän syksyinen kuin kesäinen focaccia.

Soraist en kukkafocaccia

Sanotaan, että ruoalla ei saa leikkiä, mutta kukkafocaccioilla saa leikkiä mahtavasta syystä. Meillä focaccia katosi nopeasti pöydältä.

Hyvää äitienpäivää kaikille ja kiitoksia kaikille äänestäneille.

+1
amgs
Sitoutumaton Lohja
Ehdolla kuntavaaleissa

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä.
Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen
Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen
Lohjan vammaisneuvoston jäsen
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu