Kuningaskalastajaa etsimässä Karkkilan joelta

Kerroin muutamaa kuukautta sitten Karkkilan Myllykoskesta. Silloin karkkilalaiset olivat aloittaneet luontopolun rakentamisen joen suistolla.

Polku joen varrella

Pari päivää sitten kävin taas Myllykoskella, koska sain tietää, että Karkkilan Myllykosken läheisyydessä oli pari harvinaista lintua. Kävin katsomassa onnistuisinko bongaamaan ne. En onnistunut siinä, mutta onnistuin näkemään paljon muuta.

Jousenpari oli pesänrakentamispuuhissa, telkkäpari viihtyi kuohuvassa vedessä, ja karkkilalaiset ovat jatkaneet luontopolkuaan. Nyt pääsee kävelemään aika paljon ihan metsän ja pensaikoiden keskellä.

Pari päivää aiemmin
Tässä joutsen on jo hautomassa
Telkkäpari
Karkkilan Myllykoski
+1
amgs
Sitoutumaton Lohja
Ehdolla kuntavaaleissa

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä.
Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen
Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen
Lohjan vammaisneuvoston jäsen
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu