Liikkuminen Suomen luonnossa

Viherpeipot kotitellä

Kerroin helmikuussa, että osallistuin ensimmäisen kerran elämässäni Birdlifen Tunnista 100 lintulajia-haasteseen. Olen tunnistanut sadasta tähän mennessä vain 33 lintua. Etenen hitaasti mutta varmasti. Tärkeintä on oppia tunnistamaan lintuja ja liikkua luonnossa. Olen jo saanut pari ahaa-elämystä, kun olen itse hoksannut mistä linnusta on kyse.

Hemppo

Luonnossa liikkuminen rentouttaa, ilahduttaa ja parantaa kuntoa. Koska paljain silmin joskus on vaikea tunnistaa lintuja ja muita luonnon ihmeitä, kuvaan ne ja myöhemmin kotona etsin niistä tietoa. Olen saanut myös apua. Kiitos siitä kaikille avuliaille henkilöille!

Keltasirkku
Aika paksu valkoselkätikka

Mahtavinta on saada liikkua rauhassa upeassa luonnossa. Suomen luonto tarjoaa aina mahtavia ylätyksia.

Kurjet matkalla pohjoiseen
Yksi Ikkalan luontopolun upeimmista männyistä

Hehkutan suomalaista luontoa myös espanjaksi. Tässä, jos haluat mennä lukemaan: Descubriendo Finlandia

amgs

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja. Kuntavaaleissa 2017 sain 112 äänellä SDP:n ensimmäinen varasijan Lohjalla. Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen Lohjan vammaisneuvoston jäsen Ikkalan kyläyhistyksen sihteeri Kotisivu: <a href="http://anasorainen.blogspot.fi/" title="http://anasorainen.blogspot.fi/">http://anasorainen.blogspot.fi/</a> tai <a href="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/" title="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/">https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu