Lohjalaisten nuorten toiveiden pyykkinaru

Kävin hetki sitten katsomassa lohjalaisten nuorten yhteisötaideteosta. Hieno kokemus!

”Taideteos koostuu sadoista Toiveiden paidoista pyykkinarulla pellolla Lohjan Koisjärvellä. Taideteos on koettavissa 24/7 maksutta Tyynelä Galleryn vastapäisellä pellolla osoitteessa Vanjoentie 18, 09630 Koisjärvi 22.7-31.10.2023. Kun sadat nuorten Toiveiden paidat liehuvat Toiveiden pyykkinarulla, tuuli nappaa nuorten toiveet mukaansa ja kuljettaa ne tulevaisuuteen toteutuakseen. Tule kokemaan miltä nuorten toiveet näyttävät. Teoksen sisällä voi liikkua. Taideteos on toteutettu yhteistyössä Lohjan kaupungin nuorisotyön kanssa ” (Lohjalaiset -Facebookin seinältä)

 

Mistä nuoret unelmoivat tänä päivänä? Annetaan nuorten taideteoksille tilaa kertoa sen meille.

Tässä pari nuorten unelmaa.

Me kaikki toivomme rauhaa.
Luova ihminen iloitsee.
Siellä oli myös tämä yhden nuoren unelma espanjaksi: ”Sanotaan, että seuraa sydäntäsi, mutta joskus se on vaikea” Olet oikeassa ja välillä tarvitaan tosi isoa ja vahvaa sydäntä. ¡Muchas gracias!

 

amgs
Sitoutumaton Lohja

Puoluepoliittisesti sitoutumaton valtuutettu (2021-2025). Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2020 sain 141 ääntä. Kiitos!
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Toimittajat ilman rajoja -järjestön jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu