Luontoihmisten huhtikuu

Ikkalassa, Lohjalla

Olisi huhtikuun sää millainen tahansa, niin huhtikuussa luonto herää ja elpyy. Metsissä näkee kaikenlaista.

Metsäkävelyllä huomaa, kuinka linnut ja muut metsän eläimet elävät jo täysillä. Luonnon aktiivisuus saa luontoihmiset pysymään hereillä. Minutkin herävä luonto saa heräämään talvesta ja yrittämään saada talteen kaikenlaisia tapahtumia, jotka muuten jäisivät minulta näkemättä. Kameran linssillä näkee pidemmälle kuin omin silmin.

Luonnossa oppii kunnioittamaan muita luontokappaleita. Metsässä saa tuntemaan, että elämä on hyvä sellaisena, kuin se tulee vastaan. Onni on hengittää raitista ilmaa ja tuntea olevansa oikeassa paikassa oikeassa ajassa, vaikka lunta ja räntää sataisi. Luonnossa ei ole murheita vaan luonnon ääniä ja hiljaisuutta.

Olen onnellinen, koska pääsen luontoon. Vaikka luonnosta pystyy nauttimaan myös ikkunoiden kautta, moni ei pääse suureen ja avaraan luontoon. Nämä kuvat ovat heille, joille luonto on jäänyt sydämen sopukoihin.

+1
amgs
Sitoutumaton Lohja

Puoluepoliittisesti sitoutumaton valtuutettu (2021-2025). Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2020 sain 141 ääntä. Kiitos!
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Toimittajat ilman rajoja -järjestön jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu