Mikä näistä kukkafocaccioista on paras?

Toukokuussa touotaan eli tehdään toukoa, kylvetään. Keittiössä kuitenkin jo kukkii. Nimittäin nyt moni on innostunut leipomisesta. Leipomistrendi toistuu kaikissa maissa, joissa on karanteeni.

Kauppaketjut iloitsevat jauhojen ja muiden leivonnaisaineiden korkeasta kysynnästä. Karanteenissa leipominen on monien lapsiperheiden mielipuuhaa. Perheissä leivotaan kakkuja, pullia, sämpylöitä, mutta myös hyvin koristeellisia ja luovia kukkafocaccioita.

Viime päivinä Facebook-ystäväni ovat jakaneet kuvia upeista kukkafocaccioista. Tässä on neljä kukkafocaccian kuvaa. Niitä saa äänestää numerolla. Focaccioiden tekijöistä kaksi ovat hyvin tunnettuja suomalaisia. Tekijöiden henkilöllisyydet paljastetaan vasta kilpailun päätyttyä. Kilpailu päättyy juuri ennen äitienpäivää, lauantaina 9.5.

Kukkafocaccia 1

Kukkafocaccia 2

Kukkafocaccia 3

Kukkafocaccia 4

Toivottavasti moni muu innostuu leipomaan, vaikkapa äidille.

Espanjaksi: ¿Cuál de estas focaccias de flores te gusta más?

+1
amgs
Sitoutumaton Lohja
Ehdolla kuntavaaleissa

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä.
Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen
Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen
Lohjan vammaisneuvoston jäsen
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu