Mustikkavaahto

Mustikkasato alkaa ihan kohta. Paikoittain mustikkaa on paljon, mutta sato ei havaintojeni mukaan ole yhtä hyvä kuin edellisenä kesänä.

Jos pakastimessa on vielä marjoja tallessa, etkä tiedä mitä tekisit sateisena päivänä. Tee vaikkapa mustikkavaahtoa lapsesi kanssa. Meillä nuorin teini muisti, että koulussa kotitaloustunnilla olivat tehneet ja maistaneet mustikkavaahtoa. Mustikkavaahtoa voi tehdä hetkessä ja se on myös terveellistä. Kermavaahtoa voi korvata rahkalla.

Reseptejä on monenlaisia, mutta me sekoitimme kermavaahtoon (3 dl kermaa), tl sokeria ja noin ½ dl sokeria. Lisäsimme myös 200 grammaa kermaviiliä, 2 lusikkaa vehnäleseitä, noin ½ dl kaurahiutaleita ja noin 3 dl mustikoita. Laitoimme jääkaappiin hetkeksi.

Mustikkavaahto

Mustikoiden sijasta voi käyttää mansikoita.

+2
amgs
Sitoutumaton Lohja
Ehdolla kuntavaaleissa

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä.
Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen
Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen
Lohjan vammaisneuvoston jäsen
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu