Pusulanjärven kesäpäivästä

Pusulanjärven kesäpäivänä

Pusulassa järjestettiin jo toista kertaa Pusulanjärven kesäpäivä. Tutuista syistä moni tapahtuma on peruttu tänä kesänä, ja osittain siksi oli mielenkiitoista käydä katsomassa, mitä järven rannalla tapahtuisi.

Autolla ei pääsyt rannalle asti, vaan piti joko patikoida lyhyt matka tai kulkea traktorin kyydissä. Iloiset traktorikuskit tervehtivät ohikulkijoita ja hoitivat hommansa mallikkaasti. Heinäpalleilla istuvien ihmisten kasvoilla piirtyi hymy.

Rannalle menossa

Rannalla ihmiset istuivat sopuisasti pitäen huolta turvaväleistä, ja pelastuskoirat näyttivät, kuinka ihmisiä pelastetaan vedestä. Lapsilla ja aikuisilla oli hauskaa. Pääsimme myös kokeilemaan kirkkoveneen soutamista. Löysin itselleni sopivan kuntoilu- ja ulkoilumuodon. Oli mahtavaa soutaa muiden mukana.

Kirkkovene

Erikoista oli myös hevosammunnan esittely. Ratsastaja ampui ilmapalloja, ja jos haitari olisi ollut taustalla, niin olisin voinut kuvitella olevani villissä lännessä. Haitarin sijasta musiikkia soitti viulisti.

Tiedän, että saapasheittokisa on ollut ennenkin suosittu tapahtumien numero, mutta vasta nyt pääsin todistamaan, miten se tapahtuu. Saapas lensi hienosti, mutta heittäessä pitää olla varovainen. En tiedä kuka voitti, mutta tiedän, että moni lapsi heitti innoissaan saappaan niin pitkälle kuin pystyi. Yrittäminen oli tärkeintä.

Sinne se menee

Lettua mansikkahillolla ja kahvia päälle, ja tapahtuma tuntui oikein onnistuneelta. Aurinko paistoi ja lapset viihtyivät vedessä. Kiitos järjestäjille!

Ikkalassa järjestetään jälleen kerran perinteinen Ikkalan elopäivä, joka pidetään lauantaina 15.8. klo 11-15 Juhlatalo Kokin pihalla, Pusulantie 1027. Se on toisenlainen tapahtuma, jossa jokainen saa esiintyä. Löytyy niin arpajaisia kuin kaverikoiria, ja Ikkalan vanhempaintoimikunta paistaa herkullisia muurinpohjalettuja. Tarjolla on myös grillimakkaraa, hernesoppaa soppatykistä, poppareita ja paljon muuta. Lapsille pn maalitutka, piñatan hajottaminen, jne. Tervetuloa!

Paikalle toivotaan paikallisten tuotteiden myyntiä, ym. Myyntipaikat 5 € / pöytä. 050 433 6556 / Liisa Jäppinen

Espanjaksi, kiinnostuneille: Un día de verano en el Lago de Pusula

0
amgs
Sitoutumaton Lohja
Ehdolla kuntavaaleissa

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä.
Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen
Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen
Lohjan vammaisneuvoston jäsen
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu