Talvikuvia Ikkalan luontopolusta

Pääsee läpi

Vihdoin pääsimme harrastamaan talviliikuntaa. Ikkalan pelloille on tehty hyvät hiitoladut. Arvio ei ole minun. Kiitos siitä Lohjan kaupungille ja ikkalan kyläyhdistykselle!

Koska eilen hiihdin, tänään patikoin Ikkalan luontopolulla. Joku muu oli ennen minua kävellyt siellä koskemattomissa talvimaisemissa. Sielu lepäsi.

Pitkospuiden kohdalla pitää varoa mihin astuu, ettei murra nilkkaansa ja Kotojärven kallioon ei ole menemistä ilman kunnon pitoa kengissä.

Olleessani siinä upealla kallion huipulla sain soiton. Minulle oli tuotu kotiin sanomalehti, jossa on artikkeli suurkunnista ja kuntien yhdistymisestä. Olipa se mukava yllätys! Vaikka joskus kuvittelisit, että olet yhdentekevä ihminen, joku jossain ajattelee sinua.

Tässä lisää talvikuvia Ikkalan luontopolulta.

Maagisia puita. En muista milloin ennen puut olisivat olleet noin lumisia.

 

+1
amgs
Sitoutumaton Lohja

Puoluepoliittisesti sitoutumaton valtuutettu (2021-2025). Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä.
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Toimittajat ilman rajoja -järjestön jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu