Valoa etsimässä Helsingistä

Niille, jotka eivät pysty nyt matkustamaan Helsinkiin ihailemaan Stockmannin jouluikkunoita, Esplanadin jouluporoja, ym, ym, niin tässä on pari valokuvaa.

Aleksanterinkatu
Stockmannin jouluikkuna

Kuvat on otettu juuri ennen kauppojen ovien avaamista ja yleensä silloin on ollut melkoinen tohina, mutta nyt on ollut kuitenkin toisin. Ei tarvitse olla ennustajaa hoksaamaan, että taloudellinen tilanne on kauppiaille ja myös muille yrittäjille erittäin haastava. Toisaalta on hyvä, että ihmiset ovat varovaisia. Ilman terveyttä ihminen tuskin pystyy iloitsemaan pienistä tai suuristakin asioista.

Huomenna 13.12. on Lucian päivä. Lucian päivä on valon juhla. Suomessa joka vuosi järjestetään Lucia-neidon valintaa. Koronapandemian vuoksi Tuomiokirkon tilaisuus ei ole avoinna yleisölle sekä perinteinen Lucia-kulkue ja markkinat Senaatintorilla on peruutettu.

 

+1
amgs
Sitoutumaton Lohja

Puoluepoliittisesti sitoutumaton valtuutettu (2021-2025). Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä.
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Toimittajat ilman rajoja -järjestön jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu