Värikäs syksy etelässäkin

Syksyn luonnonvärit ovat yksi vuoden parhaimmista vaiheista. Varsinkin silloin kun aurinko paistaa, lehtien, sienten ja maisemien loisto on yksinkertaisesti upea. Sanotaan, että Suomen pohjoisessa on paljon kauniimpia ruskia kun etelässä, mutta minusta nyt meidän Uudenmaan ruskassa ei ole mitään moittimista, vaan päinvastoin.

 

Käyn metsissä poimimassa kaikkea sitä hyvää mitä ne metsät tarjoavat. Eilen menin etsimään puolukoita. En ole löytänyt hyviä puolukkapaikkoja tänä syksynä. Eilen puolukoiden sijasta, löysin paljon karvalaukkuja, suppiloita ja kantarelleja. 

Tämä kantarelli oli upea ilmestys
Ukonsieni pihalla tänään
Viherkaulussieni, oletan
En tiedä mistä sienistä on kyse

Kohta talvi saapuu ja luonto lepää uusiutuakseen ja kukoistaakseen taas keväällä.

0
amgs
Sitoutumaton Lohja

Puoluepoliittisesti sitoutumaton valtuutettu (2021-2025). Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä.
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Toimittajat ilman rajoja -järjestön jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu