Hiv/Aids parantunut!

Olen ollut Keniassa, jossa olen saanut monissa kokouksissa todistaa, kuinka livenä suorassa TV-lähetyksessä monet tunnetut ja arvostetut erikoislääkärit, sekä Hiv/Aids -erikoistutkijat ovat todistaneet Hiv-Aidsin parantuneen Profeetta Dr. Owuorin julistaessa Jeesuksen iankaikkisen ihmeitätekevän veren ihmisten ylle.

Kaikista parantumisista löytyy lääkärintodistukset ja laboratoriotestit ennen & jälkeen parantumisen ja parantumisia on esitelty myös monissa medioissa julkisesti ja avoimesti. Katso dokumentti, jossa monet erikoislääkärit todistavat tätä lääketieteellisesti mahdotonta ihmettä: https://youtu.be/g5paxVJ-AP8

”Sokeat saavat näkönsä, ja rammat kävelevät, pitaliset puhdistuvat, ja kuurot kuulevat, ja kuolleet herätetään, ja köyhille julistetaan evankeliumia.” (Matt. 11:5)

 

Anna Anttila

Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyö

www.jeesusontulossa.fi

anna.anttila

Jeesus on Herrani, Vapahtajani ja koko elämäni. Olen kristillisen Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön Suomen toiminnan johtaja. Messias on tulossa ja on tullut aika valmistautua pyhyydessä ja vanhurskaudessa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu