Onko Suomeen tullut nuorisoherätys?

ONKO SUOMEEN TULOSSA AITO HENGEN VUODATUS? Suomessa on jo pitkään rukoiltu nuorisoherätystä ja nyt näemme sen alkusateita. Nuoret ovat koko kansakunnan herätyksen moottori ja energia.

”Nuorten miesten uskonnollisuus on lisääntynyt merkittävästi Suomessa ja nuoret miehet uskovat tänä päivänä kristinuskon Jumalaan aiempaa enemmän.” Tämä uusi ilmiö ja tutkimus yhdessä Pertun uskoontulo-todistuksen kanssa ylitti viime viikolla uutiskynnyksen, päätyen aina Ilta-Sanomien pääotsikoihin saakka 21.4.2024, jota lukee viikossa 3,15 miljoonaa suomalaista: https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000010353654.html

Kun Perttu Tikkamäki kääntyi 20-vuotiaana uskoon, maailman kaverit varoittelivat. Myöhemmin he saivat jäädä, kuten päihteet ja seksi. Suomessa nuoret miehet kiinnostuvat kristinuskosta nyt tutkijan mielestä jopa hämmästyttävällä tavalla.

Perttu käy kristillisessä Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön seurakunnassa, jonka näkynä on se, että Jeesus on tulossa ja on tullut valmistautua pyhyydessä ja vanhurskaudessa seurakunnan pian koittavaan ylöstempaukseen.”

Iloitsemme, että nuoria tulee nyt uskoon ja he löytävät Jeesuksen upean armon pelastuksen.

Anna Anttila

Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyö

www.jeesusontulossa.fi

anna.anttila

Jeesus on Herrani, Vapahtajani ja koko elämäni. Olen kristillisen Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön Suomen toiminnan johtaja. Messias on tulossa ja on tullut aika valmistautua pyhyydessä ja vanhurskaudessa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu