Terveiset Kenian Herätyksen keskeltä

Siunattuja terveisiä teille täältä Afrikasta Keniasta, avoimien taivaiden alta, Herätyksen maasta. Kun kuulimme kaikki ne valtavat profetiat tulevista Menengai 6 Grand Mega Herätys- ja Parantumiskokouksista, pakkasimme laukkumme ja lensimme tänne suomalaisten kanssa todistamaan tätä seurakunnan historian suurinta Jumalan liikehdintää ja vierailua.

Ja totisesti voin sanoa, että olen nähnyt voimallisen Herätyksen ja sielujen sadonkorjuun Jumalan Valtakuntaan ja ihmisten janon ja nälän Jumalan puoleen. He saapuivat kokouskentälle jo päiviä aikaisemmin odottamaan Jumalan vierailua ennen kokousten alkamista rukouksessa, parannuksenteossa ja ylistyksessä.

He eivät kantaneet mukanaan eväslaukkuja, Cokista ja voileipiä mukanaan. Koko valtavan suuri kenttä, 130 eekkerin stadion oli täpötäynnä ihmisiä kylki kylkeä vasten. He tulivat sinne perheidensä ja lastensa kanssa ja seisoivat kolme päivää putkeen ylistäen Israelin Jumalaa. Ja näin, kuinka he vastaanottivat Jeesuksen elämänsä Herraksi suurimmissa määrin. Näin myös, kuinka naiset pukeutuvat täällä säädyllisesti ja pyhästi kauniisiin pitkiin hameisiin.

Todistin Jeesuksen veren auktoriteetin voimaa, kuinka Jumala vierailee täällä heidän luonaan. Kun Jumalan Mies Profeetta Dr. Owuor käveli kokouskentälle itse Isä Jumalan kanssa, saman tien välittömästi jo ennen kuin hän ehti edes rukoilla, näimme kirjaimellisesti katsoen pyhän kaaoksen, valtavan tsunamin ja vyöryn parantumisia ydinpommin lailla, kun lakkaamatta ja taukoamatta Raamatullisia väkeviä Jeesuksen veren ihmeitä alkoi ilmestymään siellä täällä liukuhihnalla:

Massiivisissa määrin täysin rammat kävelivät, täysin sokeat saivat näkönsä, täysin kuurot saivat kuulonsa, mykät puhuivat, syöpäkasvaimet sulivat pois jne. jopa Hiv/Aids parantui ja huippulääkärit tutkivat veren tarkimmin kansainvälisen tunnetuin Lancetin laboratoriotutkimuksin. (Matt. 11:5).

Paikalla oli yli sata lääkäriä ja lääketieteen vapaaehtoista ammattilaista todentamassa ja todistamassa nämä ihmeet aidoiksi. Kaikki sairaat tutkittiin tarkasti ennen ja jälkeen parantumisen. Näin, kuinka he ovat erityisen tarkkoja parantumisten kanssa, että ne ovat varmasti aitoja, joten jokainen parantunut tutkitaan ennen ja jälkeen parantumisen lääkärien toimesta ja parantumista seurataan myös jälkeenpäin, että se on pysyvä. Näin Jeesus saa suuremman kunnian. Kunnia Jumalalle! Rahasta ei saarnattu eikä rahaa kerätty missään vaiheessa, ei ollut pääsymaksua, eikä kolehteja.

Kristuksen seurakunnan ja Kenian puheenaiheena on nyt historiallinen Herran vierailu täällä Keniassa. Ja totisesti Herra täytti joka ikisen profetian sanatarkkaan. Olemme nähneet ne päivät, mitkä pyhät Profeetat janosivat nähdä, kuinka jälkimmäinen kirkkaus ja voitelu, sekä Hengen vuodatus saapuisi ja Jumalan ja Taivaan identifioima Raamatun lupaama Profeetta ilmestyisi valmistamaan Kristuksen seurakuntaa Messiaan loisteliaaseen tulemukseen (Hag. 2:9; Joel 2:28-29; Joh. 2:10; Mal. 4).

”Tämän temppelin myöhempi kunnia [kirkkaus, loisto] on oleva suurempi kuin aikaisempi, sanoo Herra Sebaot. Ja tässä paikassa minä annan vallita rauhan, sanoo Herra Sebaot.” (Hag. 2:9)

”Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä.” (Mal. 4:5-6)

Näimme jälleen sen voitelun, voiman ja auktoriteetin, jonka Isä Jumala on tallettanut Hänen Sanansaattajaansa Jeesuksen Kristuksen kunniaksi. Kaikki tämä evankelioi meille Jeesuksesta, sillä vain Hänen veressään ja nimessään on voima parantaa, vapauttaa ja pelastaa syntinen Jumalan lapseksi!

Se mitä näimme ja kuulimme, oli pohjimmiltaan julistus Messiaan tulemuksesta, kun Herran Palvelija Profeetta Dr. Owuor kirjaimellisesti katsoen taisteli alttarilla Herramme ja Siunatun Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen puolesta. Kokoukset tulivat eri TV- ja radiokanavilta kansallisesti ja kansainvälisesti suorana lähetyksenä. Tärkeintä on sielun pelastus ja kaiken keskiössä oli Jeesuksen upea armon pelastus, joka on tarjolla koko ihmiskunnalle. Kaikki johdatettiin vastaanottamaan Jeesus elämänsä Herraksi ja Vapahtajaksi.

Saimme myös Jumalan ihmeellisestä armosta osallistua Kansainväliseen Pastorien- ja Evankeliumin saarnaajien Konferenssiin, jossa saimme kuulla sanoman Messiaan loisteliaasta tulemuksesta ja seurakunnan sisäänpääsystä Jumalan Kirkkauden Valtakuntaan.

Konferenssissa kuulin profetian Messiaan tulemuksesta, joka tarkoittaa, että nyt kansakunnat valmistautuvat Messiaan tulemukseen. Meidänkin tulisi Suomessa valmistautua. Herra valmistaa kansakuntia Kuningasta varten. Entäpä me Suomessa, valmistaudummeko me Kuningastamme varten? Liitytään myös Suomena mukaan lopunajan Herätykseen ja maailmanlaajuiseen Jumalan perheeseen. Rukoilen ja janoan tätä jälkimmäisen kirkkauden ja voitelun Herätystä, parannuksenteon ja pyhyyden Herätystä myös Suomeen.

Luimme monta Raamatun paikkaa, jotka puhuvat siitä, kuinka pian tapahtuva seurakunnan ylöstempaus tapahtuu ennen seitsemän vuoden ahdistuksen aikaa ja kuinka nyt on aika vastaanottaa Jeesus ja valmistautua pyhyydessä, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan näe Herraa.

”Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä Herraa.” (Hepr. 12:14).

Nämä ovat Herran omia sanoja, jotka Hän on tallettanut pyhään Raamattuun. Seurakunnan tulee palata takaisin Jeesuksen veren ja ristin evankeliumiin!

Kokouksissa 48 eri kansallisuutta ja yli 400 kansainvälistä vierasta. Muun muassa Ugandan helluntaiseurakuntien istuttaja, jolla yli 1000 seurakuntaa allaan, Italian helluntaiseurakuntien istuttaja, Intian suosituimman Zion Raju kansainvälisen helluntaipohjaisen Raamattukoulun professori Joshua, sekä muita eri evankelisten kirkkokuntien pastoreita, piispoja ja muuta seurakunnan ja valtion johtoa eri maista. Tämä Hengen vuodatus on kaikkia ihmisiä varten.

Jos haluamme nähdä Suomessa tämän saman historiallisen Herätyksen, Hengen vuodatuksen ja sielujen sadonkorjuun Jumalan iankaikkiseen Valtakuntaan, niin meidän tulisi käyttää Keniaa esimerkkinä ja luokkahuoneena ja oppia heiltä. He vastaanottivat Isän Kaikkivaltiaan Israelin Jumalan lähettämän Profeetan kunniallisesti, kuunnellen mitä Herra puhuu hänen kauttaan kuuliaisuudessa.

”Joka ottaa profeetan vastaan siksi, että tämä on profeetta, saa profeetan palkan, ja joka ottaa vanhurskaan vastaan siksi, että tämä on vanhurskas, saa vanhurskaalle kuuluvan palkan.” (Matt. 10:41).

Tarvitsemme tämän saman parannuksenteon ja pyhyyden herätyksen Suomeen, jotta sairaamme saisivat parantua ja virvoituksen ajat tulisivat Herramme Jeesuksen kasvoista parantamaan maamme.

”19 Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois, 20 että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltämäärätty, Kristuksen Jeesuksen.” (Ap. 3:19-20)

”14 mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi.” (2. Aik. 7:14)

Kaikki tämä liittyy Jumalan loisteliaaseen Valtakuntaan ja siihen valmistautumiseen. Herätys tuo paljon etuja ja siunauksia mukanaan tässä elämässä ja iankaikkisuudessa. Olemme nälkäisiä ja janoisia Herran puoleen ja jatkamme rukousta ja parannuksentekoa, sekä taistelua Suomen Herätyksen puolesta. Herra olkoon armollinen meille.

Herran Palvelija tulee kansakuntiin ja seurakuntiin yhdestä sähköpostikutsusta. Jos haluat kutsua hänet seurakuntaasi, niin ota meihin yhteyttä. Hän tulee ilmaiseksi maksaen omat lentonsa ja majoituksensa, eikä ota penniäkään rahaa vastaan. Hän sanoi, että rakastaa Suomea ja haluaa tuoda Herätyksen myös Suomeen ja on tulossa takaisin Suomeen toukokuussa 2025!

Voit laittaa jo kalenteriisi merkinnän ja tulla todistamaan omin silmin tätä upeaa Jeesuksen kirkkautta ja vastaanottaa oman parantumisesi ja pelastuksen Jeesuksessa. Tarkempi päivä selviää myöhemmin. Rukoillaan, että tämä mahdollistuu ja Suomi saa Siunauksensa Herralta, sillä kun katsomme tätä kauneutta, voimme sanoa, että me tarvitsemme tämän saman herätyksen Helsinkiin, Tampereelle, Järvenpäähän, Jyväskylään ja halki koko Suomen sytyttämään sydämemme herätyksen tuleen rakastamaan ja palvomaan Jeesusta!

 

Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyö

Anna Anttila

www.jeesusontulossa.fi

Suomalaiset Kenian herätyksen keskellä 2024.

anna.anttila

Jeesus on Herrani, Vapahtajani ja koko elämäni. Olen kristillisen Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön Suomen toiminnan johtaja. Messias on tulossa ja on tullut aika valmistautua pyhyydessä ja vanhurskaudessa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu