Taidepainotteinen treffipäivä, mikä sopii jokaiselle budjetille

Tässä tekstissä kerron vinkkejä treffipäivän ohjelmaan, mikä hurmaa ainakin tämän tytön. Lisäksi nämä vinkit sopivat pieneen irtiottoon, vaikkei kumppania olisikaan.

Nämä taidepainotteisen treffipäivän vinkit sopivat kaikille, budjetista riippumatta!

Taidepainotteinen treffipäivä, mikä sopii jokaiselle budjetille

Meillä oli treffipäivä viime viikon lauantaina. Treffit kuuluvat säännöllisesti ohjelmaamme, pienet kahdenkeskeiset karkailut jonnekkin seikkailemaan. Parisuhdeaika antaa energiaa ja toimii niin ihana palauttavana tekijänä arjen aherrusta katkaisemaan.

Omasta mielestäni parhaisiin treffeihin kuuluu seuraavat asiat:

  • Seikkailu, eli vierailu johonkin uuteen paikkaan tai jonkin uuden asian kokeminen.
  • Rentous: treffien ympärillä on tilaa tehdä sitä, mitä juuri silloin sattuu huvittamaan.
  • Piknik. Tästä on tullut meidän juttu! Meillä on tapana ottaa eväät, piknikalusta ja hyvää juotavaa mukaan (on se sitten itse pantua kombuchaa, kuoharia tai viiniä) ja etsiä kiva, tunnelmallinen ja kaunis paikka, minne istahdamme nauttimaan eväitä.
  • Hyvä mieli ja ilo! Asenne ratkaisee, ei suorittaminen. Loistavat treffit voivat onnistua vaikka lähimetsässä. Talvella usein kiipeämme lähimetsän kalliolle nauttimaan höyryävää glögiä, mikä lämmittää sekä mieltä että sormia.

 

Ahh, mitä taidetta! Suvilahti, Kattilahalli ja Teos 2021 yllättivät todella positiivisesti.

Taide on meille molemmille todella tärkeä juttu hyvinvoinnin kannalta; Mikalle enemmän musiikki, minulle enemmän visuaalisuus. Viime aikoina olen ihastunut yhä enemmän katutaiteeseen: se on jollain lailla ihanan villiä ja luovaa, siinä näkyy vapaus!

Katutaide on yksi voimakas ilmasukeino ja on ihanaa pohtia tarinaa katutaideteosten takana. Mitä tunnelmaa tekijä on halunnut välittää?

Tällä kertaa mentiin Helsingin Suvilahteen ja vierailtiin Kattilahallissa olevassa Teos 2021 taidemyynnissä. Taidemyynti on avoinna 3.10.2021 saakka.

 

 

Gaudimaisessa ympäristössä pohdin, olenko Suomessa vai ulkomailla

Tässä upeassa Gaudimaisessa ympäristössä unohdin täysin ajan ja paikan: olenko Suomessa vai ulkomailla, onko kyseessä muutama tunti, viikonloppu vai kokonainen viikko?

 

Sisätiloissa kauneus ja luovuus yhdistyivät sanomaan

Sisätiloissa oli upeiden taitelijoiden upeita teoksia – ja varsinkin sanomia. Inspiroiduin suuresti erilaisista teoksista ja niiden viesteistä. Taide on yksi parhaista itsensäilmaisukeinoista välittää oma tunnelma ja sanoma juuri sellaisenaan suoraan vastaanottajalle – ilman kursseja, podcasteja, opintoja tai mindfullnessharjoituksia. Ei tarvitse suorittaa mitään – saa vain palautua ja nauttia!

 

Tämä tyttö hurmataan mielikuvituksella, viisailla ajatuksilla ja aitoudella

Jos stressaat treffiohjelmaa ja luulet, että (nykyinen tai tuleva) kumppani hurmataan kireällä keholla, statuksella, paksulla lompakolla tai muilla suorituksilla / saavutuksilla, olet väärässä! Ainakin minun suhteeni.

Minuun suurimman vaikutuksen tekee toisen itsevarmuus, mikä näkyy siinä, että toinen uskaltaa olla aidosti oma itsensä. Viisas, aito ja luova mies on seksikkäintä mitä tiedän.

 

Olen erilainen hyvinvointivalmentaja: Onnellisen elämän opas

Olen oman elämäni taidemaalari. Taide on itselleni aivan äärettömän tärkeä asia kokea luovuutta ja vapautta – sekä itse tehden että toisten taiteesta nauttien.

Hyvää mieltä ei tarvitse aina hakea meditaatiosta tai joogasta. Mindfullnessharjoitukseksi ja tietoisen läsnäolon harjoutukseksi käy loistavasti myös taide. Jos taloustilanteesi on tiukka, nämä vinkkini olivat myös hyvin budjettiystävällisiä: taide oli ilmaista sekä sisällä että ulkona, ruoka ja juoma maksoivat saman verran kuin kotona.

Toivon koko sydämestäni, että tämä pieni tarina inspiroi sinua, esimerkiksi keksimään hieman erilaista ohjelmaa treffeille tai laajentamaan hyvinvointi-ajattelua. Oma tehtäväni on kertoa sinulle omia kokemuksiani ja ajatuksiani ja toivottavasti toimia inspiraation lähteenä sille, että joitain asioita voi tehdä myös eri tavalla, sillä omalla tyylillä.

Terve mieli, terve keho! 💗

 

Jos koit nämä vinkkini inspiroiviksi ja hyödyllisiksi, olet sydämellisesti tervetullut seuraamaan elämääni ja oivalluksiani tilaamalla uutiskirje!

Ajatuksiani (ja kommelluksiani) pääset seuraamaan myös Instagramissa tai liittymällä Facebookissa Löydä sisäinen upeutesi & onnellinen elämä💗 -ryhmään.

LinkedInissä kirjoittelen johtamiseen ja työhyvinvointiin liittyviä ajatuksia onnellisen elämän lisäksi. Verkostoidun kanssasi erittäin mielelläni!

 

Suurella 💗:lla,

Anneli

0
Anneli Päivänsara

Olen mm. työhyvinvointi- ja hyvinvointipalveluita tarjoavan Päivänsara- yrityksen omistaja ja journalistiikan maisteri sekä kahden ihanan ja vilkkaan pojan äiti, aviovaimo, tytär ja ystävä. Nämä jälkimmäiset tittelit ovatkin minulle tärkeimpiä kuin suoritukset, sillä haluan että minut määritellään mieluummin sen perusteella, minkälainen ihminen olen, kuin mitä olen suorittanut.

Minua on aina kiinnostanut seikkailu, terveellinen elämä, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja toisten auttaminen ja inspiroiminen. Lämpimästi tervetuloa vierailemaan myös kotisivuillani www.paivansara.fi, jossa pääset lukemaan lisää minusta sekä saamaan runsaasti inspiraatiota ja vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu