Robottipuhelinmyyjät tulevat!!!

Vaihtakaa puhelinnumeronne salaisiksi, poistakaa numeron ja kotiosoitteen välinen tietoyhteys. Älkää ikinä sanoko puhelimeen "Kyllä" tai "Yes".

Laittakaa jokaiseen tietoja keräävään tahoon tietojenluovutuskielto. Lista alkaa väestörekisterikeskuksesta, trafista ja jatkuu kaikkialle vapaaehtoisesti annettaviin tietoihin, jotka sisältävät nimen, osoitteen ja puhelinnumeron. Sisällyttäkää tietoihinne virhe, joka paljastaa teidän olevan automaattisen ryöstön kohde. Kaikkiin nettilomakkeisiin käyttäkää nimessänne erikoismerkkejä tai ylimääräisiä kirjaimia.

AnteroHelppikangas

Ihminen simuloimassa tekoälyä Ensin vanhoista mielipiteistä luovutaan, sitten valitaan lähestymiskulma ja sen jälkeen kerätään dataa, josta johdetaan uusia ajatuksia. Data-aineiston voi olettaa olevan jossain määrin virheellistä ja vaillinaista. Tämän ei kannata antaa estää johtopäätösten tekemistä, koska täydellistä data-aineistoa tuskin on mihinkään asiaan edes käytettävissä ja mikään mielipide ei todennäköisesti päde kaikissa olosuhteissa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu