Hyvää huomenta

Hyvää huomenta rakkaat vapaavuorolaiset. Aamu on mitä ihanin, vaikka aurinko ei tervehdi, mitä nyt pilvessä jo aamusta . Yöllä ei onneksi ollut hallaa ja eilen ulos röijäämäni taimet ovat säilyneet kilpailukykyisinä.

Minulla alkaa kohta hevonpaskatalkoot, eli eräs hevostila antaa lantaa ilmaiseksi, jos vain käy hakemassa. No suomalainenhan ottaa ahneuksissaan vaikka matolääkkeet kerran päivässä jos saa ilmaiseksi.

Olen jo kolmesti käynyt, mutta heidän paska on niin hyvää, että himottaa vieläkin hakea. Vakuuttivat viimeksi, että ei ole pelkoa siitä että se loppuisi. Mutta minulta loppuu tontti.

Eihän se muuten tunnu maamiehestä äitienpäivältä, jos ei lanta tuoksahda aamulla ulosmennessä.

Mutta eihän minun tuohon asiaan pitänyt jumahtaa.

Eilen Petra Nyqvist kirjoitteli onne Tomille ja tänään taas on Eurooppa-päivä. Meillä on siis juhlia joka lähtöön, mutta osaammeko aidosti iloita homojemme menestyksestä tai eurooppalaisuudesta?

Suomessa vallitsee liikaa sellainen kell´onni on sen kätkeköön menttaliteetti, meillä ei ehkä osata juhlia, eli ilo ilman viinaa on teeskentelyä.

Eilen iloittiin Tom of Finlandista, tänään Euroopasta ja huomenna äideistä. Eläköön ilo ja rakkaus, huomenta Suomi ja huomenta vapaavuorolaiset.

Rakastan teitä.

 

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu