Tänään uusi iltarusko paperille

Tein kolme tai neljä samaa aihetta, kun tutustuin uuteen paperiin Arches hot pressed 300g/m2. Ensimmäisissä koevedoksissa väri vain katosi jonnekin ja kosteana hyvältä näyttänyt työ oli kuivuttuaan ihan pliisu.

 

Nyt loppui paperit ja katsotaan jaksanko huomenna hakea Oulusta lisää. Ostin kokeiluun kuusi arkkia ja ne oli kaikki koko Oulusta. Nyt kauppaan on tullut uusi satsi joten uudella innolla valkoisen kauhun kimppuun. Nyt vaihdan jo aihetta, sillä pääsin sisälle tuon paperin tekniikkaan.

Valitettavasti joudun myös sijoittamaan rahaa parempilaatuisiin värinappeihin. Nuo halpisnapit katoavat paperin sisään yllättävän hupaisesti. Köyhän ei kannattaisi ostaa halpaa, eikä silloin kenenkään muunkaan kannata. 

Valitettavasti kysynnän mukaan kauppialla tavaraa hyllytetään, eli jos halpaa kysytään ei kallis liiku ja lopputuloksena on, että vain halpaa on seuraavaksi ainoastaan tarjolla. Me päätämme jaloillamme ja ostoillamme, mitä lopulta kaupasta saa.

 

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu