Aamukasteisia kuvia

Puhtaan valkea ja aamukasteen jäljiltä.

Etelässä kesä on jo ehkä takana, mutta täällä vasta kesä puhkeaa kukkaan.

Perunaan on tulossa tänäkesänä valtavan hyvä kukkaloisto, mutta se on vasta nuppuvaiheella. Silti syön juuri uutta perunaa omasta maasta, eli aikaista Timoa, joka ei kuki.

Kesä on ollut hyvä, ilasto ei ole lämmennyt, eikä viileys ole haitannut. Just sopiva, ei ole kaipuuta aurinkorannoille, sillä aurinko on kyllä paistanut, vaikka lämpötila onkin tuossa 18 asteen paikkeilla. Nyt kun katson mittariin on 19,9 celsiusta.

Kunhan perunan kukat avautuvat pitänee tehdä perunapellosta reportaasi.

 

Hyvää kesää kaikille.

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu