Ämpäri on sama vain mieli on eri

Mätäkuu alkoi ja kuumaa on. Jaksoin kuitenkin kerätä mansikat ja laittaa pakkaseen. Laitoin mansikoita pakkaseen, vaikka Yle mainosti, että se on aivan turhaa, koska pakastemansikkaa saa koko vuoden kaupoista. No kai sitä saa itsekin tehdä, kun on oma maa ja oma mansikka.

Mansikoita peratessa tuli sellainen ajatus mieleen, että kun ämpäri on tyhjä ja kerää siihen mansikoita, niin ajattelee mielessään, että olisipa se nopeasti täynnä. Sitten kun sen saa täyteen ja alkaa perata mansikoita, niin ajattelee olisipa se ämpäri nopeasti tyhjä.

Outoa, kun ämpäri on kuitenkin koko ajan sama.

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu