Betoniurakka loppusuoralla osa 4

Lämpimät yöt tulivat, mutta ei se paljoa helpota tuskaa, kuivuminen on silti hidasta. Urakka kuitenkin etenee vauhdilla. Huomenna on mahdollista, että hevonen saa ylleen valoisen värin ja se on sitten finaalissa eli valmis. Sen jälkeen on urakka tehdä kukkapenkki alle valmiiksi ennen lumien tuloa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin turpa on vielä maassa, eli putosi eilen taas, mutta vähitellen se pysyy  siinä, niin ainakin toivon. Silmässä on vasta pohjaväri ja väritys kaikkiaan siis puuttuu.

 

Rosoja riittää, mutta kun telineet ja tuet poistetaan joskus, niin lopputulos on minusta enemmän kuin tyydyttävä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Häntä on vielä lastassa, kuivuminen on hidasta, mutta varmaa on että ennen kesää sekin on kuiva.

Ilosta syksyä kaikille.

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu