Elukoita – maalaussarja osa 6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Niin tässä pieni kattaus eläinaiheista.  Ja niistä kaikista saisi pitkän tarinan. Tuo ylhäällä oleva tamma on nimeltään April Queen ja tammasta oli iloa, sillä ensimmäinen maalaukseni oli juuri tuosta samasta tammasta vuonna 1989, eli tamma systytti minussa maalarin. April antoi minulle myös orivarsan Fabulous Fame ja varsastakin on taulu tottakai, mutta nyt minulla ei löytynyt kuvaa siitä. Eikä se taulu ole juuri nyt kotona.

Ylhäällä olevat koirat ovat emä kuningatar Olga ja esikoispoika Atte. Tässä maalauksessa Olga on nuorempi kuin Atte on nyt, niin se aika kulkee kuin siivillä. Molemmat koirat sekä taulu on juuri tätä kirjoittaessa edessäni.

Sitten on tuo esikoispatsaani, eli Tiina niminen valkoinen tamma etupihalla. Taustalla näkyy talo jossa tätä nyt kirjoittelen.

Sitten on hevosenpää harjoitelma miten jalkarätin kokoiset lumihiutaleet tehdään, eli ne onnistuivat hyvin hevosen silmät vain tulivat eri pariset;)

Lopuksi kissat ylhäällä harmaavalkea Hallahilla ja alhaalla punainen Milla. Molemmat kissat ovat edelleen meillä ja hyvässä kunnossa.

Olen vaihatanut öljyvärit vesiväreihin ja myös pihalle tulevia teoksia on tarkoitus lisätä. Suunnitteilla on parikin eri ideaa ensi kesälle, mutta niistä myöhemmin lisää.

+2
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu