Fatima

Fatima on viimeisin harjotelma vesiväreillä. Nyt sitten alkaa neljä vuotta kestänyt tutkiskelu olla minun osalta ohitse. Nyt seuraavaksi on jo lupa odottaa jotain muuta kuin tekniikkaharjoittelua. Sellaista jossa suti kiitää paperilla eikä tarvitse välittää virheistä tai siitä, että ei tiedä miten väri käyttäytyy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä rouskuttaja on yksi monista harjoitustöistäni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iltarusko on eniten mielenrauhaani askarruttanut maalauskohde ja tässä yksi parhaimmista harjoituksista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän työn tiimoilta olen saanut myös kipinän kuvanveistoon ja kesällä on tulossa ”korppi” tälle tammalle kaveriksi. Sen aion toteuttaa maantien varteen singonneista renkaan kappaleista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä öljyvärityö on tulossa minulle kotiin takaisin. Mustaenkelin Vuorisaarna on siis palaamassa vaellukseltaan himaansa.

Oikein hauskaa kevätpäivää kaikille lukijoilleni. On ollut aika pitkä jakso poissa Vapaavuorosta, enkä lupaa olla aktiivisempi vastakaan. Blogistanin hitaus ja suositusnapin uupuminen ja eräät muut vaikeudet eivät innosta keskusteluun Vapaavuorossa. Mitä järkeä on lukea hyvä blogi, jota ei edes voi suositella muille. Kommentit ovat jääneet siksi melko vähäiseksi. En näe vaivaa kirjoittaa kommenttia jossa lukee ainoastaan peukku.

Kommenttia voi kyllä antaa muuten ja jonkinlainen parannus on tullut viimeisempien kommenttien löytymiseen, mutta silti keskustelusta on tullut raskasta. Keskustelun tulisi olla kaikkea muuta kuin rasittavaa, joten mykkänä on ehkä parempi jatkaa harrastamista omaehtoisesti.

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu