Kissat lähtökuopissa

Kaksi kissanpentua tulee luovutusikään, eli ovat meillä lähtökuopissa. Mukavia vilistelijöitä ja jatkuvasti ovat pahanteossa. Roikkuvat nilkoissa ja pöytäliinoissa, mutta niin maan mukavia. Mistähän niille energiaa noin paljon riittää? No nukkuvat myös aika paljon mutta saavat huomion silloin kun ovat ”liikenteessä”!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä ovat rauhoittuneet uunin viereen lepäämään.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mailmaa tai kameran linssiä voi tarkastella luottavaisin mielin, ei ole vaivana politiikka, eikä varsinkaan sote tai aktiivimalli.

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu