Puujalkavitsi

Ilmari kiukuttelee jostain karusellin ykköspaikasta.

Kyllä sen ykkospaikan saa jos lukijoita on tarpeeksi. Itselläni oli ykköspaikka karusellissa noin kuukausi sitten se aukesi 1798 lukijalla. Viimeisin avaukseni Vapaavuorossa ei ylettynyt karuselliin kun sain vain 155 avaamaan blogini, eli kerro Ilmari parempia juttuja niin kyllä se ykköspaikka irtoaa.

Hyvää kuluvaa vuotta 2021.

PS. se edellinen Ilmarin blogi olisi polittisen sisältönsä vuoksi kuulunut Puheenvuoron puolelle, mutta kun mies on kieltäytynyt sinne enää kirjoittamasta, niin kirjoittelee politiikkaa joskus satunnaisesti myös Vapaavuoroon. Ennen vanhaan se oli suuri tabu, mutta nyt ei kukaan välitä, sillä nuo kaupalliset blogitkin ovat usein poliittisia ja ne avautuvat kummallakin puolella.

Joulun alla ihmettelin kun ykköspaikan avauksen otsikko oli jotenkin, että ”vihtaasi on kustu”.

Samoin se kulutti miestä, että joulumuroikisaa ilkeästi häiriköitiin. Oi aikoja oi tapoja.

+2
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu