Suklaata vaiko salamia
Suklaata vaiko salamia?
Mikä sinun on himosi,
suklaata vaiko salamia?
Kuka sinut makuihisi lumoaa,
terveeseen tai tuhmaan?
Elämä on polku,
jota seuraat vain.
Poikkeus ei vahvista aina sääntöä,
rutiinit tarvisevat myös vääntöä.
Salami Toscana on klassikko,
niin myös Fazerin sininen.
Kumpaa suvaitset maistella,
ilmojakin voi tässä haistella.
Toinen tykkää tyttärestä,
joku toinen tykkää kyttyrää.
Suklaasydän sulaa taskuun,
rasvaa on myös salamin sydän.
Rasvassa on aina kaikki maku,
se on totuus naku.
Silavaa tai kookosrasvaa,
polemikki siitä kasvaa.
Suklaan rasva puhdasta kaakaovoita,
salamin rasva on hyvinkin rasvaista.
Suklaavoi on terveellistä,
sian ihra täydellistä.
Kumpaa sinä suvaitset syödä,
siitä ei Sinua saa lyödä.
Enhän ole tuima makurasisti,
enkä yhden maun narsisti.
”Hevoset tulivat salamina paikalle.”
Ilmoita asiaton viesti
Pidän hevosista myös salamina, vaikka taitavat olla enemmän possun ja lampaan lihaa.
– Salamin valmistuksessa käytetään pääasiassa hyvin rasvaista sianlihaa ja silavaa, joskus käytetään lisukkeena myöskin nautaa, hevosta, aasia, jopa lammasta.(Wikipedia)
Ilmoita asiaton viesti
Suklaalla olen lihottanut itseäni kuin syöttösikaa syöpähoitojen jälkeen.
Salamia en syö mistään hinnasta kun en halua entisien vaivojen tapiksi sydänlaakia.
Ilmoita asiaton viesti