Uusia kissoja temmeltämässä

Vuosi on vaihtunut ja kissanpennut kasvamassa kohti rajua vaihetta. Tähän saakka ovat, vain nukkuneet ja imeneet emon tissejä, mutta nyt kiipeillään jo kohta verhoissa.

Kovin on tungosta emon nisillä, leikkihiirikin on siellä mukana häntä ojossa.

 

Minne se eilinen katosi, taisi vajota tuonne jonnekin?

 

Otetaanpa päivänokoset, kun niin raukoo kovin.

 

Kuka siellä räpsii kuvia, kun toiset nukkuvat?

 

Sanokaapa muuta, nyt väsyttää, ei täällä saa kuvata.

 

Eikö täällä kopassakaan saa olla enää rauhassa?

 

Siis nytkö on pakko herätä, vaikka kaveri taitaa vetää sikeitä Arista huolimatta.

 

Kuvia saa enää otetuksi vain nukkuvista kissoista, kun kamera on niin hidas että ei ennätä pienten vipeltäjien vauhtiin. Vauhti kun on välillä niin kovaa, että vanhempaa miestä ihan hirvittää. Näistä pienistä tullee sitten vanhempina kissavideodiivoja.

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu