Vapaavuoron perinteinen Joulumuori- ja vaari kisa

Julistan vuoden 2020 joulumuori- ja joulupukkikisan avatuksi.

Vuoden 2018 joulumuori ja joulupukki oli Seija Nylund ja Ilmari Schepel.

Sari Laitinen on loihtinut tämän kisan joskus vuosia sitten eli 2012. Useampi joulupari on jo vuosien varrella saanut isännöidä Vapaavuoron joulua. Ensimmäiseksi tulivat valituiksi Jenni Tamminen ja Antti Alftan.

Viime jouluna 2019 joulupukiksi valittiin Janne Salonen ja Joulumuriksi taisi tulla Sari Laitinen jos en väärin muista.

Entisenä joulupukkina olen aiemmin vuonna 2018 järjestänyt Sari Laitisen puolesta ja pyynnöstä tämän perinteisen joulunaluskisan. Silloin Sarilla oli huoneistoremontti pahassa vaiheessa, ja hän ei siksi järjestänyt itse kisaa.

Nyt Sari on kuntoutumassa häntä kohdanneesta sairaudesta, kaikki on mennyt hyvin ja tukkakin on jo kasvanut takaisin. Siksi joudutte taas minun järjestämään kisaan osallistumaan. Toivottavasti Sari paranee täysin ja on sitten taas ensi jouluna mukana kisaa vetämässä.

Nyt en äkkiseltään muista ketkä kaikki ovat olleet jo joulumuorina tai joulupukkina. Itse olen ainakin ollut ja Janne Salonen siis viimeksi.

Kilpailuhan eteneen niin, että kommentointiosiossa voitte ehdottaa omaa ehdokasta joulumuoriksi tai joulupukiksi vuodelle 2020. Kommenteissa voi myös muistella menneitä joulumuoreja ja joulupukkeja. Tietysti suuri bonus kisalle olisi jos valittaisiin Vapaavuoron Kunniajoulumuoriksi Jenni Tamminen ja miksikäs ei kunniajolulpukkiakin voisi valita, vaikkapa Janne tai Ilmari Antin vastaehdokkaina.

Tämä kunniajouluhenkilö on siis ylimääräinen bonuslisä jos katsotte sille olevan tilausta.

Tämän vuoden joulumuori- ja joulupukkikisa on avattu.

Itse ehdotan Kaija Kelhua ja Jorma Melleriä

Sanotaanpa lopuksi, että kisa loppuu lauantaina 19.12 2020 kello 12.00 jolloin julistetaan voittajat.

Vielä esitän, että kommentit ovat joulumielisiä, eikä ketään saa alkaa haukkumaan joulumuorikisassa. Kehua saa mutta ei pilkata ketään.

Hyvää kisaa ja hyvää joulun odotusta kaikille vapaavuorolaisille, myös Puheenvuoron puolelle.

Sarille hyvää joulua sinne Manseen ja pikaista tervehtymistä.

 

 

+5
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu